Man-fre 08:00 - 18:00

9 tips til en uforglemmelig sommerfest i Oslo

Sommeren er endelig her, og det er på tide å nyte solen og varmen med venner og familie. Oslo, som er kjent for sin vakre natur og livlige kultur, er et perfekt sted å arrangere en sommerfest. Her er ni tips for å hjelpe deg med å planlegge en uforglemmelig sommerfest i Oslo.

1. Velg en idyllisk beliggenhet

Oslo har mange vakre parker og naturskjønne områder som er perfekte for en sommerfest. Noen populære steder inkluderer Frognerparken, St. Hanshaugen, Sørenga sjøbad, Bygdøy og Hovedøya. Velg en plass som passer best for din gruppe og dine aktiviteter.

2. Planlegg aktiviteter

For å holde gjestene underholdt, planlegg noen morsomme sommeraktiviteter. Dette kan inkludere strandvolleyball, badminton, frisbee, eller en vennlig fotballkamp. Hvis du har tilgang til vann, kan kajakkpadling, SUP (stand-up paddleboarding) og svømming være populære valg.

3. Grillmat og drikke

Ingenting sier sommerfest som deilige grillretter og forfriskende drikke. Forbered en variert meny med kjøtt, fisk og grønnsaker, samt noen vegetariske og veganske alternativer. Ikke glem å ha et utvalg av drikkevarer som vann, brus, øl og sommercocktails.

4. Skap en sommerlig atmosfære

Dekorer festområdet med fargerike ballonger, vimpler og blomster for å skape en festlig stemning. Hvis du har tilgang til en hage, kan du også bruke tiki-fakler eller små lys for å belyse området når solen går ned.

5. Husk solkrem og myggspray

Sørg for at gjestene dine er beskyttet mot sol og mygg ved å ha solkrem og myggspray tilgjengelig. Det er også lurt å oppfordre gjestene til å ta med seg solbriller og hatter.

6. Ha nok sitteplasser

Sørg for at det er nok sitteplasser for alle gjestene dine. Dette kan innebære å låne ut ekstra stoler, benker og puter for å skape en mer avslappet atmosfære.

7. Lag en spilleliste

Musikk er en viktig del av enhver fest. Lag en spilleliste med sommerlige låter som vil sette stemningen og få gjestene i festhumør. Husk å ha et godt utvalg av sjangere for å tilfredsstille ulike musikksmaker.

8. Planlegg for værforhold

Selv om sommeren i Oslo kan være nydelig, er været ikke alltid forutsigbart. Ha en backup-plan i tilfelle regn, for eksempel et telt eller en paviljong for å holde gjestene tørre og komfortable.

9. Ta bilder og videoer

For å bevare minnene fra din fantastiske sommerfest, oppfordre gjestene til å ta bilder og videoer gjennom hele feiringen. Du kan også lage et felles fotoalbum der alle kan dele sine bilder etter festen.

Med disse ni tipsene er du godt forberedt for en uforglemmelig sommerfest i Oslo. Nyt solen, varmen og de gode minnene du vil skape med dine nærmeste.

Send oss en forespørsel