Man-fre 08:00 - 18:00

Bestill julebord nå!

Er du allerede i gang med å planlegge årets julebord? Da er det på tide å sikre de beste lokalene før de blir tatt! De mest populære stedene blir fort booket, så det lønner seg å være tidlig ute.

Vi hos Sult tilbyr en rekke fantastiske lokaler som passer perfekt for julebord:

Sporten Holmenkollen
Med sin spektakulære beliggenhet og utsikt, er Sporten Holmenkollen et av de mest ettertraktede stedene for julebord. Her får dere en magisk opplevelse midt i vakre vinteromgivelser.

Sjøholmen Café
Leter du etter noe mer intimt og koselig? Sjøholmen Café gir en unik atmosfære ved fjorden, med deilig mat og hyggelig stemning. Perfekt for mindre selskaper.

Villa Grande
Ønsker du et elegant og sofistikert julebord? Villa Grande byr på historisk sjarm og en eksklusiv setting som vil imponere dine gjester.

Roklubben
Roklubben er ideell for større selskaper som ønsker en stilfull feiring. Med utsikt over vannet og moderne fasiliteter, er dette et sted som garantert vil skape julestemning.

I tillegg inviterer vi til vårt tradisjonelle familiejulebord på Sporten Holmenkollen. Her kan du bestille bord til deg og din familie og nyte et tradisjonelt julebord i fantastiske omgivelser.

Hvorfor bestille tidlig?

De beste lokalene blir raskt utleid, og de mest populære datoene går først. For å sikre at du får ønsket sted og dato, anbefaler vi å bestille allerede nå.

Ta kontakt med oss i dag for å planlegge et uforglemmelig julebord i Oslo. Vi hjelper deg med å skape den perfekte rammen for årets viktigste feiring.

Kontakt oss

Ring oss for å få mer informasjon og for å gjøre din reservasjon. La oss sammen skape en magisk juleopplevelse for deg og dine gjester!