Man-fre 08:00 - 18:00

Bryllup i Oslo i fantastiske lokaler

Er du i ferd med å planlegge bryllupet ditt og lurer på hvor du skal holde det? Da kan Oslo by by på mange fantastiske alternativer. Her finner du noen av de flotteste stedene du kan velge blant.

Villa Grande på Bygdøy

Et av de mest ikoniske stedene for bryllup i Oslo er nok Villa Grande. Lokalet ligger idyllisk til på Bygdøy med en vakker hage som bakteppe. Her får du bryllup i vakre omgivelser med plass til opptil 1000 gjester. Villa Grande byr på en rekke ulike rom som passer for alt fra middag til dans. Her får dagen din den flotte rammen den fortjener.

Sporten i Holmenkollen

Et annet unikt sted er Sporten i Holmenkollen. Bryllup her gir en helt spesiell opplevelse med panoramautsikt over Oslo. Lokalet har plass til oppimot 400 gjester og kan configureres på ulike måter. Her får du et flott selskapslokale med eksklusiv beliggenhet.

Sjøholmen på Blommenholm

På kjære Blommenholm finner du det idylliske Sjøholmen like ved sjøen. Her kan du arrangere bryllup utendørs med havutsikt for opptil 200 gjester. Flotte omgivelser for en dag du sent glemmer! Sjøholmen tilbyr også rause middagspakker for dagen.

Roklubben på Bygdøy

Med sin maritime atmosfære er Roklubben et fantastisk sted for bryllup. Bryllupsfesten flyttes lett ut i haven ved sjøen når været tillater. Lokalet har plass til 100 gjester inne og 400 ute. Her får bryllupet ditt et maritimt og spennende preg.

Disse er bare noen av de mange flotte stedene du kan velge blant når du skal holde bryllup i Oslo. Sjekk ut sult.no for flere alternativer og kontakt dem for spørsmål og bestilling. Lykke til med planleggingen!

Send oss en forespørsel om bryllupslokale i Oslo