Man-fre 08:00 - 18:00

Bryllupstrender i Oslo for 2024

Nå når vi er inne i 2023 ser vi allerede konturene av hvilke nye trender som vil prege bryllupsfestene i Oslo året etter. Her er noen av de heteste bryllupstrendene for 2024:

Bryllup på verksted

Bryllup på atelierer og verksteder vil være svært populært. Lokaler som åpner for å arrangere bryllup vil gi brudeparene en helt annen ramme å feire i. Det industrielle preget passer perfekt for de som ønsker et eksklusivt og utradisjonelt bryllup. Visste du at du kan feire på et tidligere bilverksted hos Sult? Vi har Parkveien selskapslokaler som tidligere var et bilverksted.

Flere dager

Flere par velger også å feire bryllupet over flere dager. Istedenfor én stor fest, spres feiringen utover helgen eller hele uka. Dette gir mulighet til å invitere flere gjester og få tid til å nyte festlighetene. Populære alternativer er bursdagsfest fredag, vielse lørdag og avslutning søndag.

Bærekraftige valg

Bærekraftige valg vil fortsatt prege bryllupene. I 2024 vil vi se enda flere miljøvennlige løsninger, som gjenbruk av materialer, økologisk mat og mer miljøvennlige gjester. For dem som vil feire dagen på en ressursbesparende måte.

Utendørs bryllup

Utendørs bryllup vil også være svært populært i 2024, med flotte parker og turområder i Oslo som kulisse. Med Oslos vakre omgivelser gir dette rammen for et minneverdig bryllup utenfor. Her kan vi anbefale Herregårdskroen i Frognerparken.

Som du ser byr 2024 på spennende nye bryllupstrender i Oslo. Atelierer, flerdagsesfeiring, bærekraft og utendørsfeiring vil prege det kommende bryllupsåret.

Kontakt oss i dag for lokale til bryllup