Man-fre 08:00 - 18:00

Bursdagsfeiring hos Sult: En opplevelse utenom det vanlige

Det er ikke hver dag man har bursdag, og når den store dagen endelig kommer, er det viktig at feiringen blir uforglemmelig. Hva kan være bedre enn å feire denne spesielle anledningen hos Sult, et sted der atmosfæren og opplevelsen blir en del av festen? Sult tilbyr unike lokaler og en herlig meny for å gi gjestene en uforglemmelig bursdagsfeiring.

Sult, som ligger i hjertet av Oslo, tilbyr en rekke unike og sjarmerende lokaler som er perfekte for bursdagsfeiringer. Våre lokaler er inspirert av ulike temaer og stiler, noe som gir en ekstra dimensjon til feiringen. Her er en oversikt over de flotte lokalene vi tilbyr.

Sult AS tilbyr et variert utvalg av flotte og unike lokaler som passer for ulike anledninger, inkludert bursdagsfeiringer. Uansett om du skal feire 40-, 50-, 60-, 70-, 80- eller 90-årsdagen, finner du det perfekte stedet for din spesielle dag. Her er noen av de populære lokalene Sult AS tilbyr:

  1. Karl Johans gate 37: Dette elegante lokalet ligger i hjertet av Oslo og tilbyr en moderne atmosfære for enhver feiring. Med plass til opptil 100 gjester, er Karl Johans gate 37 et ideelt sted for middelstore arrangementer og bespisning.
  2. Villa Grande: Villa Grande er en storslått bygning som gir en sofistikert og klassisk atmosfære for din feiring. Lokalet har plass til opptil 150 gjester og passer godt for både små og store arrangementer. Villa Grande ligger i vakre omgivelser og tilbyr en unik ramme for feiringen.
  3. Roklubben: Roklubben er et sjarmerende lokale som ligger ved vannet og gir en fantastisk utsikt over Oslofjorden. Med plass til opptil 80 gjester, er dette lokalet perfekt for både private og bedriftsarrangementer som ønsker en idyllisk beliggenhet.
  4. Sporten (Holmenkollen): Sporten ligger i naturskjønne Holmenkollen og er det ultimate lokalet for en aktiv og sporty feiring. Med plass til opptil 100 gjester, tilbyr Sporten en unik atmosfære for bursdagsfeiringer og andre arrangementer.
  5. Hvalstrand Bad: Hvalstrand Bad er et vakkert sjøbad som ligger ved Oslofjorden og gir en fantastisk ramme for feiringen. Med plass til opptil 200 gjester, er dette lokalet ideelt for større arrangementer og bespisning. Hvalstrand Bad passer godt for både sommer- og vinterarrangementer.
  6. Herregårdskroen: Herregårdskroen er et elegant lokale som gir en klassisk og sofistikert atmosfære for enhver feiring. Lokalet har plass til opptil 150 gjester og passer godt for både små og store arrangementer. Herregårdskroen ligger i vakre omgivelser og tilbyr en unik ramme for feiringen.
  7. Stortingsgaten 4: Beliggende i hjertet av Oslo, Stortingsgaten 4 tilbyr en moderne og urban atmosfære for din feiring. Med plass til opptil 100 gjester, er dette lokalet ideelt for middelstore arrangementer og bespisning.
  8. Park 29 restaurant: Park 29 restaurant er et elegant og sofistikert lokale som passer utmerket for bursdagsfeiringer og andre arrangementer. Lokalet har plass til opptil 80 gjester og gir en lun og innbydende atmosfære. Park 29 restaurant ligger i et vakkert parkområde og gir en unik ramme for feiringen.

Uansett hvilket lokale du velger, kan du være sikker på at Sult AS vil gi deg en minneverdig opplevelse og en feiring som vil bli husket i lang tid.

Send oss en forespørsel