Man-fre 08:00 - 18:00

Catering i Oslo

Velkommen til Sult Hjem – din komplette cateringpartner

Catering i Oslo

Siden høsten 2000 har Sult Hjem vært et navn mange forbinder med førsteklasses catering i Oslo. Vår opprinnelse strekker seg tilbake til vår velkjente restaurant “Sult”, der vi begynte å motta en voksende mengde forespørsler om cateringtjenester.

Vårt cateringkonsept: Kokken følger maten

Vår filosofi er enkel, men effektiv: For det beste resultatet bør kokken følge maten hele veien til ditt bord. Med Sult Hjem får du ikke bare mat levert på døren, men også den personlige touchen som gjør ditt arrangement unikt.

Ferdiglaget buffé-levering i Oslo

Er du på utkikk etter en problemfri bufféløsning? Sult Hjem tilbyr ferdiglagde buffeer i Oslo som er klare til å settes rett på bordet, perfekt for alle typer arrangementer.

Profesjonelle kokker for alle arrangementer

All mat fra Sult Hjem er nøye tilberedt av våre faste, profesjonelle restaurant- og selskapskokker. Uansett om du planlegger en intim middag eller et stort selskap, kan du forvente mat av ypperste kvalitet.

Full service fra A til Å

Ikke bare tilbyr vi catering i Oslo, vi kan også ta hånd om oppdekking, servering, og rydding. Vårt mål er at du skal kunne fokusere helt og holdent på å være vår gjest. Ta kontakt med vårt bookingkontor for hjelp med å finne det perfekte lokalet for ditt arrangement.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Har du spørsmål eller trenger profesjonell bistand til ditt selskap? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for et tilbud skreddersydd til dine behov.


Dedikerte kokker

Dedikerte kokker som følger maten og gjør den siste finishen hos deg.

De beste råvarer

Vår innkjøpssjef sørger for at vi hele tiden tilbyr sesongens beste råvarer.

Beste kvalitet

I 25 år har vi opparbeidet et rykte for god kvalitet ut til fingerspissene.