Man-fre 08:00 - 18:00

De beste bryllupslokalene i Oslo

Når du skal finne det perfekte stedet for bryllupet, bør du velge et lokale som passer anledningen og skaper minneverdige opplevelser for deg og gjestene. Oslo har flotte muligheter for unike og stilfulle bryllup. Her er noen av de beste bryllupslokalene i Oslo.

Villa Grande (Bygdøy)

Villa Grande på Bygdøy utmerker seg som et av de mest elegante lokalene. Med sin historiske stil og vakre hage, danner Villa Grande et nydelig rammeverk for et bryllup med opp til 200 gjester.


Roklubben

Roklubben ved sjøkanten på Bygdøy byr på en maritim atmosfære i et historisk lokale. Den sjarmerende stilen gir et minneverdig uttrykk for bryllup med inntil 120 gjester.


Parkveien selskapslokale

Parkveien selskapslokale i sentrum er et intimt alternativ for mindre bryllup på opptil 80 gjester. Det lyse og luftige lokalet skaper en stilfull ramme.


Sporten Frognerseteren

Sporten Holmenkollen i naturskjønne omgivelser ved foten av Holmenkollen passer ypperlig for et aktivitetspreget bryllup med plass til 150 gjester.


Hvalstrand Bad

Hvalstrand Bad ved stranden i Asker inviterer til sommerbryllup med inntil 250 gjester og utsikt over sjøen. Det klassiske sjarmfulle lokalet er et perfekt valg.


Sjøholmen Café

Like ved det blå havet på Blommenholm i Bærum, en kort 20-minutters reise fra Oslo Sentrum, ligger en skjult perle – Sjøholmen. Sjøholmen Café er den perfekte kulissen for et romantisk bryllup.

Sjøholmen Cafe selskapslokale

Disse flotte lokalene fra Sult.no gir deg flere unike muligheter til å skape ett minneverdig bryllup i vakre omgivelser i Oslo-området.

Send forespørsel om bryllupslokale