Man-fre 08:00 - 18:00

De beste eventlokalene i Oslo

Oslo har et rikt utvalg av eventlokaler som passer for ulike anledninger og arrangementer. Sult hjelper deg med å finne det perfekte lokalet for ditt arrangement.

1. Villa Grande

Villa Grande er en imponerende historisk bygning, omgitt av vakre hager og med utsikt over Oslofjorden. Dette selskapslokalet er perfekt for både private og forretningsmessige arrangementer som bryllup, konferanser og jubileer. Med sin klassiske eleganse og sofistikerte atmosfære, kan Villa Grande romme opptil 200 gjester.

2. Sporten Holmenkollen

Sporten Holmenkollen er et unikt eventlokale som ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av den berømte Holmenkollbakken. Dette lokalet passer perfekt for sportslige arrangementer, teambuilding-aktiviteter og private sammenkomster. Med plass til opptil 150 gjester, tilbyr Sporten Holmenkollen en kombinasjon av moderne fasiliteter og tradisjonell norsk atmosfære.

3. Parkveien Selskapslokale

Parkveien Selskapslokale er et elegant og intimt eventlokale som ligger i en storslått bygård i Oslo sentrum. Med sin lyse og luftige atmosfære, er Parkveien Selskapslokale et ideelt sted for mindre arrangementer som bryllup, dåp og konfirmasjoner. Lokalet har en kapasitet på opptil 80 gjester.

4. Karl Johans gate 37

Karl Johans gate 37 er et moderne og sentralt beliggende eventlokale i hjertet av Oslo. Med fleksible romløsninger og topp moderne teknisk utstyr, er dette lokalet velegnet for en rekke arrangementer som konferanser, produktlanseringer og firmafester. Karl Johans gate 37 kan romme opptil 350 gjester.

5. S4 Roof Top

S4 Roof Top er en eksklusiv takterrasse som ligger i Oslo sentrum og tilbyr en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Dette eventlokalet er perfekt for sommerfester, lanseringer og mingling. Med sin moderne design og stilige atmosfære, kan S4 Roof Top romme opptil 150 gjester.

6. Roklubben

Roklubben er et sjarmerende og historisk eventlokale som ligger ved vannkanten på Bygdøy. Med sin maritime atmosfære og vakre beliggenhet, er Roklubben et ideelt sted for bryllup og firmafester. Lokalet har en kapasitet på opptil 120 gjester og tilbyr en unik og minneverdig ramme for ethvert arrangement.

7. Hvalstrand Bad

Hvalstrand Bad er et klassisk og elegant eventlokale som ligger ved strandkanten i Asker, like utenfor Oslo. Med sin historiske sjarm og vakre utsikt over Oslofjorden, er Hvalstrand Bad et populært sted for bryllup og sommerfester. Lokalet kan romme opptil 250 gjester.

Disse eventlokalene fra Sult.no tilbyr et bredt spekter av muligheter for å skape uforglemmelige arrangementer og opplevelser. Uansett hvilket lokale du velger, kan du være trygg på at Sult.no vil bistå deg med profesjonell hjelp og støtte for å gjøre eventet ditt vellykket og minneverdig.