Man-fre 08:00 - 18:00

De beste julebordlokalene i Oslo

Julebordssesongen er en viktig tid for å samle venner, familie og kollegaer for å feire året som har gått og se frem til det nye året. Å finne det perfekte lokalet for julebordet er avgjørende for å skape en minneverdig opplevelse, og Sult tilbyr et bredt spekter av steder i Oslo som passer for ulike behov og budsjett. Her er noen av våre beste lokaler for julebord i Oslo.

1. Villa Grande

Villa Grande er en elegant og historisk bygning som tilbyr en luksuriøs atmosfære for julebord. Med sin klassiske eleganse og plass til opptil 200 gjester, er Villa Grande et flott valg for både private og forretningsmessige arrangementer.

2. Sporten Holmenkollen

For et julebord med en sporty vri, er Sporten Holmenkollen et ideelt valg. Beliggende ved foten av Holmenkollbakken, tilbyr dette lokalet en unik blanding av sportslige aktiviteter og tradisjonell norsk atmosfære, og har plass til opptil 150 gjester.

3. Parkveien Selskapslokale

Parkveien selskapslokale er et intimt og koselig lokale som ligger i en vakker bygård i Oslo sentrum. Med plass til opptil 80 gjester, er dette lokalet perfekt for mindre julebord og private feiringer.

4. Karl Johans gate 37

For et sentralt julebord i hjertet av Oslo, er Karl Johans gate 37 et utmerket valg. Med fleksible romløsninger og moderne fasiliteter, kan dette lokalet romme opptil 350 gjester og tilpasses en rekke julebordsarrangementer.

5. S4 Rooftop

S4 Rooftop er en stilig og eksklusiv takterrasse som ligger i Oslo sentrum. Med plass til opptil 150 gjester, er dette lokalet ideelt for julebord som ønsker en unik feiring med en fantastisk utsikt over byen og fjorden.

6. Roklubben

Roklubben, beliggende ved vannkanten på Bygdøy, tilbyr en sjarmerende og maritim atmosfære for julebordet. Med plass til opptil 120 gjester, er dette lokalet et perfekt valg for bryllup og firmafester i julebordsesongen.

7. Sjøholmen Café

Sjøholmen Café er en koselig og sjarmerende kafé som ligger ved sjøkanten i Sandvika. Med en uformell og avslappet atmosfære, er dette lokalet ideelt for mindre julebord og private feiringer. Sjøholmen Café kan romme opptil 80 gjester.

Disse julebordlokalene fra Sult tilbyr et variert utvalg av steder for å feire julebordet i Oslo i 2023. Uansett hvilket lokale du velger, kan du være trygg på at Sult vil bistå deg med profesjonell hjelp og støtte for å gjøre julebordet ditt vellykket og minneverdig.