Man-fre 08:00 - 18:00

De beste selskapslokalene i Oslo

Oslo, Norges hovedstad, er ikke bare kjent for sin naturskjønnhet og rike kultur, men også for sin eleganse og luksus når det kommer til steder for spesielle anledninger. Enten du planlegger et bryllup, en mottakelse, en forretningsmiddag eller en annen feiring, har Oslo en rekke fantastiske selskapslokaler å velge mellom. I denne artikkelen skal vi utforske noen av de mest bemerkelsesverdige.

Villa Grande selskapslokale

Villa Grande er ikke bare et historisk monument, men også en av Oslos mest ettertraktede selskapslokaler. Med sin storslåtte arkitektur og utsikt over fjorden er det et ideelt sted for de som søker eleganse og klasse.

Sporten selskapslokale

For de som er ute etter en mer avslappet atmosfære, tilbyr Sporten en unik kombinasjon av tradisjon og moderne fasiliteter. Her kan du nyte et utsøkt måltid mens du har utsikt over vakre grønne landskap.

Roklubben selskapslokale

Roklubben ligger idyllisk til ved vannet, og tilbyr en romantisk setting for bryllup eller andre spesielle anledninger. Med sitt nautiske tema er det også et utmerket valg for de som ønsker en mer maritim opplevelse.

Karl Johans gate 37 selskapslokale

Hvis du foretrekker en mer urban setting, bør du vurdere Karl Johans gate 37. Dette moderne selskapslokalet ligger i hjertet av Oslo og gir deg tilgang til alt byen har å tilby.

S4 Rooftop selskapslokale

For en begivenhet med panoramautsikt over Oslo, er S4 Rooftop stedet å være. Dette stedet kombinerer sofistikert design med en uovertruffen utsikt, noe som gjør det ideelt for både dag- og kveldsarrangementer.

Sjøholmen Café selskapslokale

Sjøholmen Café ligger ved vannkanten og tilbyr en pittoresk opplevelse. Med sitt maritime tema og nærhet til vannet er dette et fantastisk sted for sommerbegivenheter.

Hvalstrand Bad selskapslokale

For de som søker en strandopplevelse, er Hvalstrand Bad det perfekte stedet. Med sin historiske betydning og vakre beliggenhet er det en garantert suksess for enhver begivenhet.

Park 29 restaurant

Park 29 restaurant er kjent for sin utsøkte mat og elegante interiør. Det er et ypperlig valg for de som ønsker en sofistikert atmosfære. Her kan du innta en privat middag i våre chambre séparée.

Parkveien selskapslokale

Parkveien selskapslokale tilbyr en klassisk og tidløs setting for enhver anledning. Det er et allsidig sted som lett kan tilpasses dine behov.

Herregårdskroen selskapslokale

For de som søker en kombinasjon av tradisjon og stil, er Herregårdskroen det perfekte stedet. Liggende i det sjarmerende Frogner hovedgård, omgitt av frodig natur, tilbyr dette stedet en unik blanding av gammel verden-sjarm og moderne bekvemmeligheter. Med sine flotte utendørsarealer, er Herregårdskroen ideelt for de som ønsker en idyllisk setting for sin spesielle anledning.

Oslo tilbyr en rekke selskapslokaler som er like mangfoldige som de er vakre. Fra historiske monumenter til moderne arenaer, er det noe for enhver smak og anledning.

For mer informasjon om hvordan du kan leie det perfekte lokalet for din neste begivenhet, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Sult.

Send oss en forespørsel