Man-fre 08:00 - 18:00

De hotteste trendene i selskapslokaler i 2024

Selskapslokaler har utviklet seg mye de siste årene og det er stadig nye trender og ideer som dukker opp i bransjen. Enten du planlegger et bryllup, en bursdagsfest eller en konferanse, kan det være nyttig å vite om de hotteste trendene i selskapslokaler akkurat nå. Her er noen av trendene som har tatt bransjen med storm.

 1. Industriell stil
  Industriell stil har blitt stadig mer populært blant selskapslokaler. Denne stilen kjennetegnes av eksponerte takbjelker, murvegger og rå betongelementer. Det gir en rustikk og moderne atmosfære som passer perfekt til trendy og urbane arrangementer.
 2. Utendørs selskapslokaler
  Utendørs arrangementer er ikke lenger begrenset til hagefester. Mange selskapslokaler tilbyr nå utendørsområder som inkluderer terrasser, takterrasser, hager og gårdsplasser. Dette gir gjestene en mulighet til å nyte frisk luft og naturlig lys mens de feirer eller nettverker.
 3. Bærekraftige løsninger
  Mennesker blir stadig mer opptatt av miljøet, og dette gjelder også for arrangementer. Selskapslokaler tilbyr nå bærekraftige løsninger som resirkulering, bruk av økologiske produkter og energieffektive belysningssystemer. Det kan også være en ide å velge lokale råvarer og økologisk mat når du planlegger cateringen.
 4. Interaktive opplevelser
  Interaktive opplevelser har blitt stadig mer populært på arrangementer. Dette inkluderer ting som fotobokser, VR-stasjoner og interaktive spill. Dette gir gjestene en mulighet til å bli engasjert og ha det gøy sammen under arrangementet.
 5. Fleksible rom
  Fleksible rom som kan tilpasses forskjellige arrangementer blir stadig mer populært. Dette kan inkludere avtagbare vegger, justerbare belysningssystemer og fleksible sitteplasser. Dette gir arrangørene mulighet til å tilpasse selskapslokalet til deres spesifikke behov og ønsker.
 6. Minimalistisk estetikk
  Minimalistisk estetikk har blitt stadig mer populært blant selskapslokaler. Dette kan inkludere nøytrale farger, enkel dekor og rene linjer. Dette skaper en avslappende og elegant atmosfære som passer perfekt for formelle arrangementer som bryllup og konferanser.
 7. Teknologiske løsninger
  Teknologiske løsninger har også blitt stadig mer vanlig i selskapslokaler. Dette kan inkludere alt fra trådløs lading av mobiltelefoner til avanserte lyd- og videoløsninger. Teknologien kan også brukes til å skape interaktive opplevelser og engasjere gjestene på arrangementet.

Å holde seg oppdatert på de hotteste trendene i selskapslokaler kan hjelpe deg med å planlegge et minneverdig og vellykket arrangement. Husk å bruke din egen kreativitet og personlige stil for å gjøre arrangementet ditt unikt og minneverdig. Lykke til med planleggingen!

Et eksempel på et industrielt selskapslokale er Park29, som tidligere var et bilverksted.