Man-fre 08:00 - 18:00

Lag årets beste sommerfest

Sommeren er en perfekt tid for å arrangere en fest. Varmt vær, lange dager og god stemning gir uendelige muligheter for å skape en uforglemmelig opplevelse for dine gjester. Sult hjelper deg med å realisere drømmen om den perfekte sommerfesten!

Lokalet:

Sult tilbyr et bredt utvalg av lokaler for sommerfester i alle størrelser. Vi har alt fra idylliske hager og terrasser til moderne og rustikke lokaler innendørs. Uansett hva du ser for deg, kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte stedet for din fest.

Mat og drikke:

Vi tilbyr et fristende utvalg av sommerlige menyer med fokus på friske og lokale råvarer. Du kan velge mellom buffet, à la carte eller fingermat, og vi skreddersyr menyen etter dine ønsker. Vi har også et stort utvalg av drikkevarer, inkludert øl, vin, cocktails og alkoholfrie alternativer.

Underholdning:

Vi tilbyr et bredt utvalg av underholdningsmuligheter for å sette stemningen for din sommerfest. Du kan velge mellom DJ, livemusikk, quiz, spill og mye mer. Vi kan også hjelpe deg med å arrangere aktiviteter som volleyball, frisbeegolf eller bading i en nærliggende badeplass.

Dekorasjon:

Vi hjelper deg med å skape den perfekte atmosfæren for din sommerfest med dekorasjoner som blomster, lys og ballonger. Vi kan også tilby temapynt for å gi festen et unikt preg.

Planlegging:

Vi vet at det kan være mye å tenke på når man skal arrangere en sommerfest. Derfor tilbyr vi en fullstendig planleggingstjeneste der vi tar oss av alt fra booking av lokale til bestilling av mat og drikke, underholdning og dekorasjon. Du kan lene deg tilbake og nyte festen uten å bekymre deg for noe!

Kontakt oss:

Ta kontakt med Sult i dag for å starte planleggingen av din drømmesommerfest! Vi hjelper deg med å gjøre din fest til årets snakkis!

Her er noen tips for å lage den perfekte sommerfesten:

  • Velg et passende tema: Dette vil gi festen en rød tråd og gjøre det enklere å velge dekorasjoner, mat og drikke.
  • Send ut invitasjoner i god tid: Gi gjestene dine god tid til å planlegge og RSVP.
  • Skap en god atmosfære: Sørg for god musikk, behagelig belysning og komfortable sitteplasser.
  • Ha et variert utvalg av mat og drikke: Tilby noe for enhver smak.
  • Planlegg noen aktiviteter: Spill, quiz eller en dansegulv kan være med på å sette stemningen.
  • Vær fleksibel: Været kan være uforutsigbart, så ha en plan B i tilfelle det regner.
  • Det viktigste er å ha det gøy! Slapp av og nyt festen sammen med dine gjester.

Sult ønsker deg en fantastisk sommerfest!

Send oss en uforpliktende henvendelse om sommerfest