Man-fre 08:00 - 18:00

Selskapslokale – ti ting du bør huske når du leier

Å finne det perfekte selskapslokalet kan være en stor oppgave, og når du først har funnet det, er det viktig å huske på noen ting når du leier det. Her er ti ting du må huske på når du leier et selskapslokale:

  1. Detaljer om leieavtalen: Før du signerer leieavtalen, må du sørge for å lese og forstå vilkårene og betingelsene. Sørg for at du kjenner til prisen, depositumet, betalingsplanen og eventuelle avbestillingsregler.
  2. Tilgjengelighet: Sjekk tilgjengeligheten for datoen og tidspunktet du ønsker å leie lokalet. Det kan være lurt å sjekke tilgjengeligheten tidlig for å sikre at du får det ønskede tidspunktet.
  3. Kapasitet: Sørg for at selskapslokalet har tilstrekkelig kapasitet for antall gjester du forventer å ha. Det kan også være lurt å sjekke om lokalet har krav til minimum eller maksimum antall gjester.
  4. Tilgjengelig utstyr: Sjekk om selskapslokalet har det utstyret du trenger, for eksempel lydsystem, mikrofon, projektor og annet teknisk utstyr.
  5. Parkering: Sjekk om det er tilstrekkelig med parkeringsplasser for gjestene dine. Dette kan være spesielt viktig hvis selskapslokalet ligger i en travel bydel.
  6. Catering: Sjekk om selskapslokalet tilbyr catering eller om du må ordne dette selv. Hvis selskapslokalet tilbyr catering, må du sjekke menyen og prisen for å sikre at det passer for ditt arrangement.
  7. Dekorasjoner: Sjekk om selskapslokalet tillater at du dekorerer lokalet, og hvis så, hva slags dekorasjoner som er tillatt. Noen selskapslokaler kan ha restriksjoner på stearinlys, ballonger og annen pynt.
  8. Rengjøring: Sjekk om selskapslokalet har en rengjøringsavgift, eller om du må ordne rengjøringen selv etter arrangementet.
  9. Forsikring: Sjekk om selskapslokalet krever at du har en egen forsikring for arrangementet ditt. Hvis så, må du sørge for å ha dette i orden før arrangementet.
  10. Tilgjengelighet for funksjonshemmede: Sjekk om selskapslokalet har tilgjengelighet for funksjonshemmede gjester, inkludert tilgang til toaletter og parkering.

Å leie et selskapslokale kan være en stor oppgave, men ved å huske på disse ti tingene kan du sikre at du har det perfekte lokalet for ditt arrangement. Sørg for å dobbeltsjekke alle detaljer og avtaler før du signerer leieavtalen, og du kan være trygg på at arrangementet ditt vil være en suksess.