Man-fre 08:00 - 18:00

Hvalstrand Bad Restaurant

Hvalstrand Bad Restaurant også kjent som «Oslo´s funkisperle», med en unik beliggenhet rett ved strandkanten på Hvalstrand i Asker er en av våre flotteste lokasjoner. Hvalstrand Bad passer perfekt til bryllup, jubileer, kick-off og sommerfester. Det er en stor uteplass, og fra restauranten har du store vinduer som gir rikelig med lys og sjøutsikt til gjestene. 

Hvalstrand Bad ligger plassert i sjøkanten ved Holmenfjorden i Asker – kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Badet åpnet i 1934 og Hvalstrand Bad Restaurant er nyrenovert og fremstår som det den gjorde på 30-tallet.

Lokasjonen har en kapasitet på opptil 100 gjester til sittende middag (innendørs), samt opptil 200 – 400 gjester på uteserveringen i telt.

Hvert år arraneres det støre selskaper hver helg hos oss så er du på utkikk etter et lokale til ditt selskap anbefaler vi deg å være ute i god tid.

Vi har gjestebrygge til våre gjester.

Ta kontakt med bookingavdelingen vår for mer informasjon – Velkommen skal dere være!

For menyer se her.

Hva skal du arrangere?

Selskap

Hvalstrand selskapslokale kan sette sammen ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby det dere måtte ønske av temapakker.

Bryllup

Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Middag

Hvalstrand Selskapslokaler er velegnet til en finere middag både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

Kurs & konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter.

Sommerfest

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske sjøutsikten og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten. Her er det også mulighet til å sette opp telt på utsiden som har plass til opptil 400 personer. 

Jubileer

Hos oss kan dere arrangere jubileer fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Vi vet at det er stor variasjon blandt våre kunder og vi i møter alle kunders behov. Det meste er mulig på Hvalstrand. 

Historie

Hvalstrand Bad Restaurant ligger på vestsiden av ytre delen av Leangbukta i Asker kommune og ble tegnet av arkitekten Andre Peters i funksjonalisme.

Badet sto ferdig første gang i 1934 og besto av stupetårn, uværskur, rutsjebane og kiosker.

Hvalstrand bad og Ingierstrand bad i Bunnefjorden er de to viktigste, offentlig tilgjengelige badene på hver sin side av Oslo fra mellomkrigstiden og i de første tiårene av etterkrigstiden, og er fortsatt åpne for publikum.I 1996 ble bygningene fredet etter å ha blitt total-renovert.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 100
Runde bord: 66
Stående: 500
Kinooppsett: 50
Klasserom: 40
U-bord: 50
Kontaktinfo
Hvalstrand 2
1394 Nesbru
Åpningstider:
Ons-søn: 16:00-22:00
+47 67 10 99 70
booking@sult.no