Man-fre 08:00 - 18:00

Roklubben

Roklubben selskapslokale ligger rett ved sjøen, nær museer og grøntarealer helt nederst i Huk Aveny på Bygdøy i Oslo.

Lokalet består av en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner i taket. Lokalet har en avlukket maritim peisestue, en bar og avskilt garderobe og toaletter. Ved inngangspartiet finner du en stor veranda som er perfekt for velkomstdrink eller en felles aktivitet. Dette arealet er møblert og man kan sette opp telt ved behov.

Roklubben kan leies til bryllup, minnestund, konfirmasjoner, jubileumsfest eller julebord, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer.

Ta kontakt med oss og kom gjerne på en befaring!

Få nå 20% avslag på bryllup på Roklubben!

Gjelder kun kveldsarrangement med alkoholservering i oktober, januar, februar, mars & april.

Video & 360 graders fremvisning av Roklubben

Hva skal du arrangere?

Selskap

Roklubben selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører.

Bryllup

Vi arrangerer mange bryllup på Roklubben hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Kurs & konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører på det meste. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur ut før dere kommer tilbake til oss igjen for middag.

Julebord

Roklubben Selskapslokaler er velegnet til julebord både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

Sommerfest

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske Festsalen og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten på Bygdøy.

Markeringer

Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roklubben.

Historie

Klubbhuset på Bygdøy

Dagens klubbhus på Bygdøy sto ferdig i 1923. Huset ligger like ved bryggen til Bygdøy-fergene hvor det er forbindelse til Rådhusplassen om sommeren. Underetasjen inneholder en båthall, et verksted, treningsrom med robasseng og garderober.

I første etasje finner vi peisestue med klubbens tallrike trofeer, kjøkken, styrekontor og klubbens stolthet: den store festsalen på over 120 kvadratmeter med de kjente veggdekorasjoner av Ole Lind Schistad. Her har det vært glade festlige lag siden bygget sto ferdig.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 200
Runde bord: 135
Utendørs i telt: 150
Stående: 400
Kinooppsett: 200
Klasserom: 120
U-bord: 100
Kontaktinfo
Huk Aveny 2B
0287 Oslo
67 10 99 70
booking@sult.no