Man-fre 08:00 - 18:00

Sporten selskapslokale er et av Oslo`s mest estetiske og spesielle lokaler med en kapasitet på opptil 250 personer. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fantastisk panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette et sted man sent glemmer. 

På Sporten arrangeres alt fra store firmafester med og uten tema, bryllup og konferanser og mindre bursdagsselskap eller andre markeringer og jubileer. Lokalet fungerer like godt til en storslagen gallamiddag, som til en uformell skistue med «afterski» etter firmaets aktivitetsdag.

Med vår flotte uteservering passer Sporten bra for arrangementer til alle årstider.

På Sporten er du gjest på din egen fest!

Ta kontakt for å avtale befaring.

  • Selskapslokaler i Oslo
  • Selskapslokaler i Oslo

Video av Sporten

Hva skal du arrangere?

Selskapslokaler i Oslo

Julebord

Julebord i Oslo passer best på Sporten.Man skal lete lenger for å finne et lokale som gir mer julestemning enn Sporten. NRK bruker nå Sporten årlig for innspilling av ”Kvelden før kvelden” som blir sett av mer enn 1,6 millioner nordmenn lille julaften.

Snøen kommer vesentlig tidligere oppe i høyden enn nede i sentrum og er en avgjørende faktor for å skape julestemning.

Vi har ingen naboer så her er det ingen grunn til å holde igjen på festen og dere kan være hos oss frem til 03.00

Sommerfest

Vi har bygd en stor uteservering hvor vi kan dekke til 250 personer med utsikt over hele byen. Om det blir dårlig vær så har vi plass til alle innendørs, hvor man uansett beveger seg etter middagen. Det er uendelig med aktivitetsområder, så her er det bare fantasien som setter grenser. Man kan holde på både inne og ute frem til 03.00

Selskapslokaler i Oslo

Markeringer

Vi har mange ulike jubileer på Sporten med alt fra 30- til 80-års jubileer. Det serveres alt fra ulike buffetløsninger til 7-retters middag. Her tilpasser vi oss ditt budsjett.

Selskapslokaler i Oslo

Selskap

Sporten selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilbyr temapakker i samarbeid med våre leverandører med alt fra Great Gatsby-tema til bygging av is-skulpturer på utsiden med afterski etterpå.

Selskapslokaler i Oslo

Bryllup

Vi arrangerer mellom 20-30 brylluper i året på Sporten. Dette har vi gjort de siste 10 årene noe som har gjort at vi har opparbeidet oss spesialkompetanse på brylluper. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større brylluper kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Alle bryllup før prøvesmake maten og viner. Vi har også ulike pakkeløsinger for å sørge for at budsjettet ikke sprekker for brudeparet.

Selskapslokaler i Oslo

Kurs & konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker fra 495,- per person og oppover. Vi skreddersyr ulike pakker ift hva kundene våre ønsker. Det er et stort lerret på 4*4 meter, samt anlegg med trådløs mikrofon. Vi har marka som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere diverse aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur i korketrekkeren før dere kommer tilbake til oss igjen for middager. Vi samarbeider med alle hotellene rundt om dere trenger overnatting

Historie Sporten

Sporten (egentlig Frognerseteren Sportshall), er et av Oslo største og mest spektakulære selskapslokaler med en kapasitet på over 200 personer. Sporten har i mange år vært selskapslokalet til hovedrestauranten på Frognerseteren.

Sporten ble bygget i 1896 som et supplement til hovedrestauranten på Frognerseteren på grunn av den sterke utviklingen av skikulturen på slutten av 1800-tallet. Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe.

Sporten har alltid vært drevet sporadisk, selv om den periodevis har vært åpen som kafé for folk som ferdes i skog og mark. Stedet hadde sin glansperiode på 60- og 70-tallet, da det ble arrangert offentlig dans i lokalene. Man kan nesten si at Sporten var et av Oslos første ”in» steder.

Sporten ble også brukt som feriekoloni for barn i Oslo sentrum. Ofte kun dagskoloni på grunn av den korte avstanden til sentrum hvor de fleste kom fra.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 250
Runde bord: 176
Utendørs i telt: 230
Stående: 400
Kinooppsett: 200
Klasserom: 150
U-bord: 100
Kontaktinfo
Holmenkollveien 204
0784 Oslo
67 10 99 70
booking@sult.no