Man-fre 08:00 - 18:00

Hva skal man servere til minnestunden?

Når vi samles for å hedre og minnes en kjær, spiller mat en viktig rolle i sammenkomsten. Det er ikke bare næring; det er en del av den kollektive helbredelsesprosessen. Her gir vi deg noen hjertevarmende forslag til hva du bør servere under en minnestund, med utgangspunkt i de deilige menyene til Sult.

Variert og kvalitetsrik mat

En minnestund krever en meny som kan tilfredsstille ulike smaker og preferanser. Fra Sults tapasbuffet til den store buffetmenyen, finnes det valg som passer alle. Disse måltidene, rik på smak og laget med kjærlighet, kan gi trøst i en sorgens tid.

Norske tradisjoner og lokale råvarer

Å bringe et snev av tradisjon og lokal kultur inn i maten kan gjøre sammenkomsten enda mer spesiell. Sults norske spekebuffet og folkebuffet bringer frem smaken av Norge, perfekt for å hedre noen som elsket dette landet og dets kulinariske arv.

Tilpasset alle behov

Hos Sult forstår vi at alle har unike behov når det gjelder mat. Enten det er allergier, diettrestriksjoner, eller personlige preferanser, jobber vi sammen med deg for å skape en meny som passer alle gjester.

Drikke som komplementerer

Valg av drikke er like viktig som maten. Fra varmende kaffe og te til et nøye utvalgt vinsortiment, og inkludering av alkoholfrie alternativer, sørger vi for at det finnes noe for enhver smak.

En søt avslutning

Ingen minnestund er komplett uten en søt avslutning. Våre desserter tilbyr en trøstende slutt på måltidet og bidrar til å runde av samlingen på en vakker måte.

Bestill med omtanke

Å planlegge en minnestund kan være en utfordring, men hos Sult ønsker vi å gjøre denne prosessen så enkel og respektfull som mulig. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov, og la oss hjelpe deg med å skape en verdig og minneverdig anledning.

Bestill catering

Her kan du bestille mat fra Sult Hjem – catering i Oslo.

  • Min. 15 personer
  • Vi leverer til Oslo og Bærum
  • Bestill minst en uke før levering