Man-fre 08:00 - 18:00

Slik planlegger du den ultimate sommerfesten

Sommeren er en flott tid å samle venner og familie for en minneverdig fest. Enten det er en grillfest, et poolparty eller en utendørs piknik, kan du planlegge den ultimate sommerfesten med noen enkle trinn. En sommerfest kan være privat, eller du kan arrangere sommerfest for jobben din. Her er noen tips for å hjelpe deg med å planlegge den ultimate sommerfesten:

 1. Bestem deg for temaet
  Det første trinnet i å planlegge en sommerfest er å bestemme deg for temaet. Dette vil hjelpe deg med å velge dekorasjoner, mat og drikke, og aktiviteter som passer for festen. Noen populære temaer inkluderer tropisk, strand, Hawaii, vintage eller bohemsk.
 2. Velg et passende sted
  Velg et sted som passer for temaet og antall gjester du forventer. Dette kan være i hagen din, på en strand eller på et annet egnet sted. Sørg for at stedet har tilstrekkelig plass for mat og drikke, og aktiviteter som passer for festen.
 3. Planlegg mat og drikke
  Mat og drikke er en viktig del av sommerfesten. Velg en meny som passer for temaet og gjestenes preferanser, og sørg for å inkludere alternativer for vegetarianere, veganere og personer med allergier. Velg også passende drikkevarer, inkludert alkoholholdige og alkoholfrie alternativer.
 4. Velg underholdning
  Underholdning er en annen viktig del av sommerfesten. Velg underholdning som passer for temaet og gjestenes alder og interesser. Dette kan inkludere musikk, spill, konkurranser eller dans.
 5. Lag en plan for aktiviteter
  Aktiviteter kan hjelpe å holde gjestene engasjerte og underholdt gjennom hele festen. Lag en plan for aktiviteter som passer for temaet og gjestenes preferanser. Dette kan inkludere frisbee, vannballongkamper og mye mer.
 6. Dekorer området
  Dekorasjoner kan legge til en ekstra touch til sommerfesten din. Velg dekorasjoner som passer for temaet, inkludert ballonger, lanterner, blomster og annen pynt.
 7. Inviter gjester
  Inviter gjester i god tid før festen. Sørg for å gi dem all nødvendig informasjon, inkludert tid, sted, dresskode og tema.

Planlegging av en sommerfest kan være en morsom og spennende opplevelse. Ved å følge disse tipsene kan du planlegge den ultimate sommerfesten som vil gi deg og gjestene dine minner for livet.

Hva med sommerfest på S4 Roof Top? Med utsikt til omtrent hele Oslo.