fbpx

SPORTEN SELSKAPSLOKALE

Sporten er et av Oslo mest estetiske og spesielle selskapslokaler med en kapasitet på opptil 250 personer. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fortryllende panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette et sted man sent glemmer. 

På Sporten arrangeres det alt fra store firmafester, bryllup og konferanser, til mindre bursdagsselskap og andre markeringer og jubileer. Lokalet fungerer like godt til en storslagen gallamiddag, som til en uformell skistue med afterski etter firmaets aktivitetsdag. Med vår flotte uteservering passer Sporten bra for arrangementer til alle årstider.

På Sporten er du gjest på din egen fest!

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

BOOK SPORTEN HER

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

Video av Sporten

HVOR MANGE ER DERE

KAPASITET

Langbord

250

Runde bord

176

Stående

400

Kinooppsett

200

Klasserom

150

U-Bord

100

HVA SKAL DU

ARRANGERE?

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

JULEBORD
SKAL DU ARRANGERE
JULEBORD

Julebord i Oslo passer best på Sporten.Man skal lete lenger for å finne et lokale som gir mer julestemning enn Sporten. NRK bruker nå Sporten årlig for innspilling av ”Kvelden før kvelden” som blir sett av mer enn 1,6 millioner nordmenn lille julaften.

Snøen kommer vesentlig tidligere oppe i høyden enn nede i sentrum og er en avgjørende faktor for å skape julestemning.

Vi har ingen naboer så her er det ingen grunn til å holde igjen på festen og dere kan være hos oss frem til 03.00

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

 

SOMMERFEST
SKAL DU ARRANGERE
SOMMERFEST

Vi har bygd en stor uteservering hvor vi kan dekke til 250 personer med utsikt over hele byen. Om det blir dårlig vær så har vi plass til alle innendørs, hvor man uansett beveger seg etter middagen. Det er uendelig med aktivitetsområder, så her er det bare fantasien som setter grenser. Man kan holde på både inne og ute frem til 03.00

Les mer

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OS

MARKERINGER
SKAL DU ARRANGERE
MARKERINGER

Vi har mange ulike jubileer på Sporten med alt fra 30- til 80-års jubileer. Det serveres alt fra ulike buffetløsninger til 7-retters middag. Her tilpasser vi oss ditt budsjett.

SELSKAP
SKAL DU ARRANGERE
SELSKAP

Sporten selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilbyr temapakker i samarbeid med våre leverandører med alt fra Great Gatsby-tema til bygging av is-skulpturer på utsiden med afterski etterpå.

BRYLLUP
SKAL DU ARRANGERE
BRYLLUP

Vi arrangerer mellom 20-30 brylluper i året på Sporten. Dette har vi gjort de siste 10 årene noe som har gjort at vi har opparbeidet oss spesialkompetanse på brylluper. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større brylluper kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Alle bryllup før prøvesmake maten og viner. Vi har også ulike pakkeløsinger for å sørge for at budsjettet ikke sprekker for brudeparet.

KURS OG KONFERANSE
SKAL DU ARRANGERE
KURS OG KONFERANSE

Vi har ulike standard konferansepakker fra 495,- per person og oppover. Vi skreddersyr ulike pakker ift hva kundene våre ønsker. Det er et stort lerret på 4*4 meter, samt anlegg med trådløs mikrofon. Vi har marka som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere diverse aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur i korketrekkeren før dere kommer tilbake til oss igjen for middager. Vi samarbeider med alle hotellene rundt om dere trenger overnatting

Ønsker du å booke arrangement på Sporten? 

Selskapslokale og konferanselokale i Oslo

LES MER OM VÅR

HISTORIE

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

Sporten (egentlig Frognerseteren Sportshall), er et av Oslo største og mest spesielle selskapslokaler med en kapasitet på over 200 personer. Sporten har i mange år vært selskapslokalet til hovedrestauranten på Frognerseteren.

Sporten ble bygget i 1896 som et supplement til hovedrestauranten på Frognerseteren på grunn av den sterke utviklingen av skikulturen på slutten av 1800-tallet. Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe.

Sporten har alltid vært drevet sporadisk, selv om den periodevis har vært åpen som kafé for folk som ferdes i skog og mark. Stedet hadde sin glansperiode på 60- og 70-tallet, da det ble arrangert offentlig dans i lokalene. Man kan nesten si at Sporten var et av Oslos første ”in steder”.

Sporten ble også brukt som feriekoloni for barna i Oslo sentrum. Ofte kun dagskoloni på grunn av den korte avstanden til sentrum hvor de fleste kom fra.