Man-fre 08:00 - 18:00

Start det nye året med stil

20% rabatt på eksklusive eventlokaler i Oslo!

Er du på utkikk etter det perfekte stedet for ditt neste arrangement? Gode nyheter! Fra januar til april tilbyr vi en unik mulighet til å leie noen av Oslos mest sjarmerende og eksklusive lokaler med en spesiell rabatt på 20%. Enten du planlegger et bryllup, en fødselsdagsfest, en bedriftssamling eller et annet spesielt arrangement, har vi det ideelle lokalet for deg.

Kun for disse lokalene:

Roklubben: Ligger ved vannkanten, er Roklubben det perfekte stedet for de som søker et intimt og idyllisk miljø. Med sin fantastiske utsikt og koselige atmosfære er det ideelt for romantiske bryllup, familiefester og selskapelige sammenkomster.

Villa Grande: Denne imponerende villaen, med sin praktfulle arkitektur og luksuriøse interiør, gir en eksklusiv ramme for enhver anledning. Villa Grande er ideell for større arrangementer, som firmasamlinger eller jubileer, hvor eleganse og raffinement er nøkkelord.

Sjøholmen: En perle ved sjøkanten, Sjøholmen blander kunstnerisk sjarme med en avslappet atmosfære. Dette er stedet for de som ønsker en unik og kreativ ramme for sitt arrangement, perfekt for kunstutstillinger, kreative workshops eller uformelle samlinger.

Viktig å merke seg

Denne 20% rabatten er tilgjengelig for alle typer selskaper, med unntak av minnestunder og skoleball. Vi ønsker å sørge for at disse spesielle anledningene blir behandlet med den høyeste grad av respekt og oppmerksomhet, og derfor tilbyr vi skreddersydde pakker for slike arrangementer.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å arrangere ditt neste event i noen av Oslos mest sjarmerende lokaler. Kontakt oss i dag for å sikre din dato og begynn planleggingen av et minneverdig arrangement. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre din anledning ekstra spesiell!

Send oss en uforpliktende forespørsel