Man-fre 08:00 - 18:00

Tema-tips for et uforglemmelig skoleball

Skoleballet er en spesiell anledning som gir studenter muligheten til å skape minner som vil vare livet ut. For å sikre at skoleballet blir en uforglemmelig opplevelse, er det viktig å velge et tema og dekorasjonselementer som skaper en imponerende og engasjerende atmosfære. I denne artikkelen vil vi utforske ulike temaer og dekorasjonsidéer for skoleball, samt hvordan man kan tilpasse lokalet til det valgte temaet.

Velg et tema

Det første trinnet i dekorasjonsprosessen er å velge et tema for skoleballet. Temaet vil fungere som en veiledning for dekorasjonene, fargevalg og generell atmosfære under arrangementet. Her er noen populære temaer for skoleball:

1. En stjernenatt: Inspirert av Van Goghs berømte maleri, kan dette temaet skape en romantisk og drømmende atmosfære med mørkeblå og gullfarger, samt stjerner og glitrende lys.

2. Gatsby og 20-tallet: Ta gjestene tilbake i tid til 1920-tallet med et Gatsby-inspirert tema, komplett med fjær, paljetter, art deco-inspirerte mønstre og vintage tilbehør.

3. Hollywood-glamour: La studentene føle seg som stjerner på den røde løperen med et Hollywood-glamour-tema. Bruk rød, gull og svart som hovedfarger, og inkluder kameraer, stjerner og filmrekvisitter i dekorasjonene.

4. Tropisk paradis: Skap en livlig og fargerik atmosfære med et tropisk tema, komplett med palmer, eksotiske blomster, flamingoer og fruktdekorasjoner.

5. Maskeradeball: Legg til en mystisk og elegant atmosfære med et maskeradeball-tema. Bruk masker, fjær og elegante tekstiler som silke og fløyel for å skape en sofistikert stil.

Dekorasjonstips

Når du har valgt et tema, er det på tide å begynne å planlegge dekorasjonene. Her er noen tips for å tilpasse lokalet til det valgte temaet:

1. Fargevalg: Velg farger som passer til temaet og bruk dem i dekorasjonene, duker, servietter og belysning. For eksempel, velg dype blå og gulltoner for “En stjernenatt”-tema, eller livlige tropiske farger for et tropisk paradis.

2. Bakgrunner og fotovegger: Skap en imponerende bakgrunn eller fotovegg som passer til temaet. Dette gir et flott sted for gjestene å ta bilder og gir også en visuell attraksjon i lokalet.

3. Borddekorasjoner: Dekorer bordene med tema-koordinerte duker, servietter, blomsteroppsatser og små dekorative elementer som passer temaet.

4. Belysning: Tilpass belysningen i lokalet for å skape en atmosfære som passer til temaet. Bruk farget belysning, lyslenker, lanterner eller lysprojektorer for å skape ulike effekter.

5. Gulv- og takdekorasjoner: Ikke glem å dekorere gulv og tak for å skape en helhetlig og imponerende atmosfære. Heng bannere, girlandere, ballonger eller stoffdraperier fra taket, og bruk tepper eller dansegulvdekorasjoner for å tilpasse gulvområdet.

Samarbeid og planlegging

For å sikre at dekorasjonene blir så vellykkede som mulig, er det viktig å samarbeide med andre involverte parter, for eksempel skolens ledelse, lærere og medstudenter. Del ideer og ressurser, og opprett en plan for å sette opp og fjerne dekorasjonene effektivt.

Ved å velge et engasjerende tema og planlegge dekorasjonene nøye, kan du skape en imponerende og uforglemmelig atmosfære for skoleballet. Ta hensyn til fargevalg, belysning, borddekorasjoner og andre elementer som vil bidra til å bringe temaet til live. Med godt samarbeid og planlegging vil skoleballet bli en minneverdig kveld for alle involverte.

Gjør skoleballet magisk på Roklubben selskapslokale

Leter du etter det perfekte stedet for årets skoleball? Oppdag Roklubben, et idyllisk selskapslokale som ligger ved sjøen på Bygdøy i Oslo. Med en unik beliggenhet nær museer og grøntarealer, vil Roklubben skape minner for livet.

Vår storslåtte festsal, med originale veggmalerier, stavparkett i eik og glitrende krystallkroner, gir en elegant og luksuriøs atmosfære for skoleballet. Den maritime peisestuen, baren, og de avskilte garderobene og toalettene sørger for komfort og bekvemmelighet for alle gjester.

Ved inngangspartiet finner du vår romslige veranda, som er ideell for en velkomstdrink eller en felles aktivitet. Verandaen er møblert og kan tilpasses med telt ved behov.

Roklubben tilbyr skreddersydde løsninger for skoleball, inkludert DJ eller live band, fotoboks og tematisk dekorasjon. Med plass til opptil 200 gjester, er vi klare til å imøtekomme både små og store skoleball.

Ikke nøl med å kontakte oss for en befaring og la oss hjelpe deg med å skape en uforglemmelig kveld for deg og dine medelever. Velkommen til Roklubben!

Gjør skoleballet magisk på Sporten selskapslokale

Er du på jakt etter et spektakulært sted for årets skoleball? Opplev Sporten, et av Oslos mest unike og estetiske selskapslokaler, med kapasitet for opptil 250 personer. Beliggende på toppen av Holmenkollen, gir Sporten en fantastisk panoramautsikt over indre Oslo-fjord, og gir en uforglemmelig ramme for skoleballet.

Med imponerende 9,5 meter under taket og karakteristiske detaljer, er Sporten et sted som vil bli husket lenge etter festen er over. Her kan du arrangere alt fra en storslått gallamiddag til en mer avslappet afterski-inspirert atmosfære, tilpasset skoleballets tema og ønsker.

Uansett årstid, er vår flotte uteservering et perfekt sted for mottakelse, gruppebilder og mingling, og gir en ekstra dimensjon til skoleballet.

På Sporten blir du gjest på din egen fest! La vårt erfarne team hjelpe deg med å skape en magisk kveld full av minner, og gi deg og dine medelever et skoleball dere aldri vil glemme. Ta kontakt med oss i dag for å starte planleggingen av et uforglemmelig skoleball på Sporten selskapslokale!