Sultgruppen leverer alt fra det tradisjonelle til det nyinspirerte, – retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker. Menyene er oppdatert for sesongen 2025- 2026. Gjelder til 1. april 2026.
Meny 1:
Posjert ørret, langtidsbakt purre, røkt rømme tilsmakt pepperrot, purreolje, lefsechips (fisk, melk, hvete, rug)
Anbefalt vin: Schwedhelm Zellertal Riesling, Tyskland kr. 785,- /
Terres Secrètes Les Préludes Bourgogne Chardonnay, Frankrike – kr. 895,-
Pig-wings, potetpuré, stekt syltet rødløk, pepperrotsaus
(melk, sulfitt)
Anbefalt vin: Trenza Viña Curvada Crianza, Spania – kr. 845,-Boonville Road Chardonnay, USA – kr. 1.195,-
Vegansk mørk sjokolademousse, kirsebær med rødvin, sjokoladecrumble (sulfitt)
Anbefalt vin:
Novaia Recioto della Valpolicella Classico, Italia – 110,- per glass
Ferreira LBV Port, Portugal – kr. 140,- per glass
Pris: kr. 650,-
Meny 2:
Biff tartar, gravet eggeplomme, steinsoppmajones, cornichons, rugbrødchips, persille, sjalottløk
(egg, sulfitt, rug, hvete)
Anbefalt vin:
Terres Secrètes Bourgogne Pinot Noir, Frankrike – kr. 895,-Trediberri Barbera d’Alba, Italia – kr. 895,-
Ovnsbakt torsk, safransaus med gressløk, løpstikke, ørretrogn, hvitvinsposjert fennikel, kokt potet
(fisk, melk, sulfitt)
Anbefalt vin: Ioppa San Grato Bianco, Italia – kr. 745,-
Domaine De L’Enclos Chablis Village, Frankrike – kr. 1295,-
Crème brûlée, krokan med hasselnøtter
(melk, egg, hasselnøtter)
Anbefalt vin:
Lorenz Auslese, Frankrike – kr. 120,- per glass
Cascina Baricchi Moscato Spumante, Italia – kr. 125,- per glass
Pris: kr. 765,-
Meny 3:
Hjort carpaccio, snøfrisk, rotgrønnsakschips, honningristede hasselnøtter, rosmarinolje
(melk, hasselnøtter)
Anbefalt vin: Trenza Viña Curvada Tempranillo, Spania – kr. 795,-
Knewitz Appenheim Riesling, Tyskland – kr. 1195,-
Honningglasert andebryst og andeconfit, pommes Anna, savoykål, gresskarpuré, eplesaus
(sulfitt, melk)
Anbefalt vin:
Castello di Monsanto Chianti Classico, Italia – kr. 1195,-
Vincent Gaudry Sancerre Le Tournebride, Frankrike – kr. 1195,-
Ostekake på tjukkmjølk med multer, karamellisert hvit sjokolade
(hvete, melk)
Anbefalt vin:
Lorenz Auslese, Frankrike – 120,- per glass
Cascina Baricchi Moscato Spumante, Italia – 125,- per glass
Pris: kr. 805,-
Meny 4:
Røkt kveiterull fylt med Philadelphia og grønnpepper, grillet paprikapuré, grønnkålschips
(fisk, melk, egg)
Anbefalt vin:
J. Cabral Almeida Wines Camaleao Alvarinho, Portugal – kr. 765,-Vincent Gaudry Sancerre Le Tournebride, Frankrike – kr. 1195,-
Indrefilet av storfe, saus boeuf bourguignon, potetpuré, syltede grønnsaker (hjort + 85,-)
(melk, sulfitt)
Anbefalt vin:
Terres Secrètes Les Préludes Bourgogne Pinot Noir, Frankrike – kr. 895,-
Ogier Côtes du Rhône, Frankrike – kr. 895,-
Karamellisert hvit sjokolademousse, lakrismarengs, havrecrumble, tørket bringebær (melk, egg, hvete)
Anbefalt vin:
Lorenz Auslese, Frankrike – 120,- per glass
Cascina Baricchi Moscato Spumante, Italia – 125,- per glass
Pris kr. 865,-
Vegansk:
Rødbettartar med vegansk majones, rødkålkimchi, rotgrønnsakschips, salat, karse
Sprøstekt enoki-sopp, skogssoppsaus, stekt gresskar, hasselbakt potet, karse
Vegansk mørk sjokolademousse, kirsebær med rødvin, sjokoladecrumble
Pris: Samme pris som menyen resten av selskapet velger.
Vi gjør oppmerksom på at det kan bli mindre endringer i menyen senere.
Allergener: Vin inneholder sulfitt.