Man-fre 08:00 - 18:00

Vintermeny 2025 – 2026

Sults vintermeny byr på sesongens beste råvarer – fra smakfulle retter med norsk vilt, fisk og grønnsaker til fristende desserter som gir en perfekt avslutning på måltidet. Menyen kombinerer klassiske smaker med et moderne tilsnitt. Og menyen kan tilpasses både små og store selskaper.

Opplev varm og stemningsfull vintermat – enten du planlegger julebord, firmafest, bryllup eller et privat selskap i et av våre flotte lokaler i Oslo.

Meny 1:


Posjert ørret, langtidsbakt purre, røkt rømme tilsmakt pepperrot, purreolje, lefsechips (fisk, melk, hvete, rug)

Anbefalt vin: Schwedhelm Zellertal Riesling, Tyskland kr. 785,- /
Terres Secrètes Les Préludes Bourgogne Chardonnay, Frankrike – kr. 895,-

Pig-wings, potetpuré, stekt syltet rødløk, pepperrotsaus
(melk, sulfitt)

Anbefalt vin: Trenza Viña Curvada Crianza, Spania – kr. 845,-Boonville Road Chardonnay, USA – kr. 1.195,-

Vegansk mørk sjokolademousse, kirsebær med rødvin, sjokoladecrumble (sulfitt)

Anbefalt vin:
Novaia Recioto della Valpolicella Classico, Italia – 110,- per glass
Ferreira LBV Port, Portugal – kr. 140,- per glass

Pris: kr. 650,-

Meny 2:

Biff tartar, gravet eggeplomme, steinsoppmajones, cornichons, rugbrødchips, persille, sjalottløk
(egg, sulfitt, rug, hvete)

Anbefalt vin:
Terres Secrètes Bourgogne Pinot Noir, Frankrike – kr. 895,-Trediberri Barbera d’Alba, Italia – kr. 895,-

Ovnsbakt torsk, safransaus med gressløk, løpstikke, ørretrogn, hvitvinsposjert fennikel, kokt potet
(fisk, melk, sulfitt)

Anbefalt vin: Ioppa San Grato Bianco, Italia – kr. 745,-
Domaine De L’Enclos Chablis Village, Frankrike – kr. 1295,-

Crème brûlée, krokan med hasselnøtter
(melk, egg, hasselnøtter)

Anbefalt vin:
Lorenz Auslese, Frankrike – kr. 120,- per glass
Cascina Baricchi Moscato Spumante, Italia – kr. 125,- per glass

Pris: kr. 765,-

Meny 3:

Hjort carpaccio, snøfrisk, rotgrønnsakschips, honningristede hasselnøtter, rosmarinolje
(melk, hasselnøtter)

Anbefalt vin: Trenza Viña Curvada Tempranillo, Spania – kr. 795,-
Knewitz Appenheim Riesling, Tyskland – kr. 1195,-

Honningglasert andebryst og andeconfit, pommes Anna, savoykål, gresskarpuré, eplesaus
(sulfitt, melk)

Anbefalt vin:
Castello di Monsanto Chianti Classico, Italia – kr. 1195,-
Vincent Gaudry Sancerre Le Tournebride, Frankrike – kr. 1195,-

Ostekake på tjukkmjølk med multer, karamellisert hvit sjokolade
(hvete, melk)

Anbefalt vin:
Lorenz Auslese, Frankrike – 120,- per glass
Cascina Baricchi Moscato Spumante, Italia – 125,- per glass

Pris: kr. 805,-

Meny 4:

Røkt kveiterull fylt med Philadelphia og grønnpepper, grillet paprikapuré, grønnkålschips
(fisk, melk, egg)

Anbefalt vin:
J. Cabral Almeida Wines Camaleao Alvarinho, Portugal – kr. 765,-Vincent Gaudry Sancerre Le Tournebride, Frankrike – kr. 1195,-

Indrefilet av storfe, saus boeuf bourguignon, potetpuré, syltede grønnsaker (hjort + 85,-)
(melk, sulfitt)

Anbefalt vin:
Terres Secrètes Les Préludes Bourgogne Pinot Noir, Frankrike – kr. 895,-
Ogier Côtes du Rhône, Frankrike – kr. 895,-

Karamellisert hvit sjokolademousse, lakrismarengs, havrecrumble, tørket bringebær (melk, egg, hvete)

Anbefalt vin:
Lorenz Auslese, Frankrike – 120,- per glass
Cascina Baricchi Moscato Spumante, Italia – 125,- per glass

Pris kr. 865,-

Vegansk:

Rødbettartar med vegansk majones, rødkålkimchi, rotgrønnsakschips, salat, karse

Sprøstekt enoki-sopp, skogssoppsaus, stekt gresskar, hasselbakt potet, karse

Vegansk mørk sjokolademousse, kirsebær med rødvin, sjokoladecrumble

Pris: Samme pris som menyen resten av selskapet velger.

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli mindre endringer i menyen senere.

Allergener: Vin inneholder sulfitt.

Swipe for å se bilder av menyen

  • Ovnsbakt torsk, safransaus med gressløk, løpstikke, ørretrogn, hvitvinsposjert fennikel, kokt potet
  • Røkt kveiterull fylt med Philadelphia og grønnpepper, grillet paprikapuré, grønnkålschips
  • Rødbettartar med vegansk majones, rødkålkimchi, rotgrønnsakschips, salat, karse
  • Pig-wings, potetpuré, stekt syltet rødløk, pepperrotsaus
  • Indrefilet av storfe, saus boeuf bourguignon, potetpuré, syltede grønnsaker
  • Biff tartar, gravet eggeplomme, steinsoppmajones, cornichons, rugbrødchips, persille, sjalottløk