Man-fre 08:00 - 18:00

Julebord Oslo

🎄 Julebord hos Sult: En minneverdig feiring i våre unike lokaler

Når julen nærmer seg, og tankene går mot tradisjonelle norske julebord i 2023, er Sult stedet du bør vende blikket mot. Vi forstår hvor spesielt julebord er for nordmenn, og tilbyr derfor en opplevelse uten sidestykke i hjertet av Oslo.

Hvorfor velge Sult for ditt julebord?

🎁 Atmosfære: Våre lokaler for julebord i Oslo er designet for å skape en julestemning som tar pusten fra deg. Fra glitrende lys til festdekorasjoner, alt er satt for å lage den perfekte julebakgrunnen for ditt selskap.

🍽️ Gourmetmat: Vår meny for julebord er nøye utformet for å reflektere rikdommen og mangfoldet av norsk juletradisjon, supplert med en moderne vri. Forestill deg duften av saftig svineribbe, den unike smaken av pinnekjøtt, den delikate teksturen av lutefisk og den tidløse klassikeren, juletorsk.

🍷 Utsøkt drikke: Fra alkoholfrie drikker, til gløgg til norske juleøl og utsøkte viner, vårt drikkeutvalg kompletterer julemenyen perfekt.

🎶 Underholdning & musikk: Vi tilbyr også underholdning, som live musikk, DJ osv. for å sette stemningen.

📍 Lokasjon: Sentralt plassert i Oslo, gjør våre lokaler for julebord i Oslo det enkelt for alle dine gjester å delta.

Se bilder av våre julebordslokaler i Oslo


Sikre din ideelle dato for julebord, og gi dine ansatte eller venner en julefeiring de sent vil glemme. Kontakt oss i dag for booking eller for mer informasjon.

🎄 Send oss en uforpliktende forespørsel 🎄