Man-fre 08:00 - 18:00

Julemeny

Sultgruppen leverer alt fra den den tradisjonelle julemiddagen til buffet inspirert fra ulike kjøkken. I tillegg leverer vi julemeny etter kundens ønske. Menyen er oppdatert for sesongen 2022.

Stor julebuffet

Ribbe og hjemmelagde medisterkaker (7)

Julepølser (7)

Kokte mandelpoteter med brun saus og surkål (1, 7)

Roastbiff, viltpaté, assortert spekemat, hjemmelaget sylte og lammerull

Bakt sjøørret med ramsløk (4)

Sporten’s hjemmerøkte laks med spennende krydder

Syltet laks (4, 10)

Gravet laks på Fru Lysholm (4, 11)

Rakefisk fra Hardangervidda (4)

Ferskvannskreps og reker (2)

Hjemmelaget krydder – og sennepssild (4, 10)

Ostefat (7)

Tilbehør
Hjemmelaget potetsalat (3,10) og waldorfsalat (3,7, 8,10)
Eggerøre (3,7), gressløksaus (7), rømme (7), nyrørte tyttebær, sennepsaus (3,10), sprø salat, remulade (3,10), soppsalat, sylteagurk (10), pickles (10), sennep (10), rødbeter, rødløk, flatbrød (1) lefse (1,8), nystekt brød (1,6,11)

Dessert
Fersk frukt
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus (3,7)
Riskrem med rød saus (7)
Multekrem (7)
Pepperkaker (1)

Pris: 795 ,-

Juletapas

Perfekt for stående buffet i julebordtider. Deilig blanding av julemat og tapas. 

Juleribbe på karamellisert rødkål

Viltpatè med hjemmerøkt bacon

Lefse med lammerull og urtekrem (1,8)

Rakfisk i lefse med rømme og rødløk (4,7,8)

Luksus fiskekaker med fennikelremulade (3,4,7,14

Pepperkaker med gorgonzolakrem (7)

Laksepate med urterømme på Rørosrømme 

Sporten’s hjemmerøkte ørret (4)

Bakt gresskar med geitostkrem (7)

Saltbakte amandine poteter med aioli (3)

Balsamicobakt sopp

Godt brød (1,6,11)

Pris: 675 ,-

Julens 3-retter

Rakfisk fra Valdres servert med Røros rømme, lefse og rødløk 

Ribbe, julepølse og medisterkaker servert med mandelpotet, surkål, rødløk og brun saus

Tjukkmjølkspudding med tindvedgele, syltatindved og ristet hvit sjokolade 

Pris: 725 ,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery 

10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs 15. Havre/Oats

16. Hvete/ wheat