Man-fre 08:00 - 18:00

Sommerfest i Oslo

Feir årets sommerfest hos Sult!

Når solen skinner og Oslo by kommer til liv, er det ingen bedre måte å feire sommeren på enn med en uforglemmelig sommerfest hos Sult. Vi har nesten 30 års erfaring med utleie av selskapslokaler. Våre fleksible lokaler er perfekte for sommerfester, enten det er for bedrifter, familiefeiringer eller vennegjenger.

Perfekte lokaler for selskap

Sporten, Frognerseteren
Roklubben, Bygdøy
S4 Rooftop
Hvalstrand Bad
Sjøholmen Café
Villa Grande, Bygdøy

Eksklusive lokaler i sentrum av Oslo

Oppdag våre unike lokaler, strategisk plassert rundt i Oslo, som hver tilbyr en egen atmosfære. Fra historiske bygninger til moderne rom med panoramautsikt, har vi det perfekte stedet for din sommerfest.

Skreddersydde pakker for alle behov

Vårt erfarne team står klart til å tilpasse arrangementet etter dine ønsker. Fra deilig catering til underholdning, vi tar oss av detaljene slik at du kan slappe av og nyte festen.

Send din forespørsel nå

Er du klar for å planlegge din sommerfest i Oslo? Fyll ut skjemaet under for en uforpliktende forespørsel. Vårt team vil kontakte deg med skreddersydde forslag og all nødvendig informasjon for å gjøre din sommerfest uforglemmelig. Vi har også 9 tips til en uforglemmelig sommerfest i Oslo eller hvordan du kan planlegge den ultimate sommerfesten i Oslo.