Man-fre 08:00 - 18:00

Larsstua selskapslokale

Lei et selskapslokale med historisk sjarm: Larsstua

Vil du ha et unikt sted for ditt neste arrangement? Oppdag Larsstua, tidligere kjent som Larssæterstuen, en sjarmerende gulmalt stue med buevinduer og en rik historie. Denne stuen ble en gang kalt hjem av Lars Ihle, en vinhandler som la sin signatur på stedets historie.

Opprinnelig plassert i Fridtjof Nansens vei 9 på Majorstuen, ble Larsstua solgt til den kjente kunstneren Peder Balke og senere omdøpt til Balkestuen. Men i 1960, da byens skyline begynte å endre seg, ble denne historiske skatten flyttet til Frogner Hovedgård for å bli en integrert del av Herregårdskroen, noe som tilførte en ekstra dose sjarm og historie til restauranten.

Omgitt av Frognerparkens ro og skjønnhet, tilbyr Larsstua en fantastisk utsikt mot Holmenkollåsen og ligger rett ved siden av den kjente Frognerparken Cafe og det nåværende Oslo Bymuseum. Med Vigelandsparken, majestetiske trær og Frognerdammen som dine nærmeste naboer, vil gjestene dine bli forelsket i atmosfæren. Tenk deg å feire med dine kjære mens du nyter utsikten fra Larsstua. Det intime rommet har plass til inntil 28 gjester.

Swipe for å se bilder

Send forespørsel om Larsstua