Man-fre 08:00 - 18:00

Hvalstrand Bad selskapslokale

Beliggende idyllisk ved sjøkanten av Hvalstrand i Asker, finner du Hvalstrand Bad Restaurant – ofte referert til som “Oslos funkisperle”. Med enestående utsikt rett mot Oslofjorden, tilbyr denne perlen en kulinarisk reise inspirert av fransk, spansk og nordisk matkultur gjennom sin sjarmerende “A la carte” meny i sommermånedene.

Med store vinduer som flommer over av naturlig lys og gir en panoramautsikt over sjøen, skaper denne nyrenoverte skjønnheten – som hedrer sin opprinnelige stil fra 30-tallet – en uforglemmelig atmosfære for enhver anledning. Enten du planlegger et romantisk bryllup, en minneverdig jubileumsfeiring, et dynamisk kick-off eller en sprudlende sommerfest, er Hvalstrand Bad det ultimate valget. Inne kan vi huse opptil 100 gjester for en sittende middag, mens vår uteservering under telt kan romme mellom 200 til 400 gjester.

Selv om beliggenheten gir en følelse av avstand og eksklusivitet, er den bare 35 minutters kjøring fra Oslo Sentrum. Vår populære beliggenhet betyr at vår kalender fylles raskt, så dersom du ser etter et uforglemmelig sted for ditt neste arrangement, anbefaler vi å booke i god tid.

Swipe for å se bilder

 • bryllup hvalstrand bad
 • bryllup i asker
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • bryllup oslo på hvalstrand
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • hvalstrand bad selskapslokale
 • Scr 20240315 Mska

Gjestebrygge

Vi har også tilgang til gjestebrygge. Den ligger ikke langt unna stupetårnet.

Ta kontakt med bookingavdelingen vår for mer informasjon om ledige datoer eller annet. – Velkommen skal dere være!

For menyer se her.

Hva skal du arrangere?

Selskap

Hvalstrand Bad selskapslokale kan sette sammen ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby det dere måtte ønske av temapakker i tillegg til musikk & andre innslag.

bryllup i asker

Bryllup

Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å. Mat og vin smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett for den store dagen

Middag

Hvalstrand Bar Restaurant / Selskapslokaler er velegnet til en finere middag både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

Scr 20240315 Mska

Kurs & konferanse

Vi har ulike konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behov. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere aktiviteter i solen utendørs.

Sommerfest

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske sjøutsikten og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten. Her er det også mulighet til å sette opp telt på utsiden som har plass til opptil 400 personer. 

Jubileer

Hos oss kan du arrangere jubileer fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Vi vet at det er stor variasjon blant våre kunder og vi imøtekommer alle kunders behov. Det meste er mulig på Hvalstrand. 

Historie

Hvalstrand Bad Restaurant ligger på vestsiden av ytre delen av Leangbukta i Asker kommune og ble tegnet av arkitekten Andre Peters i funksjonalisme.

Badet sto ferdig første gang i 1934 og besto av stupetårn, uværskur, rutsjebane og kiosker.

Hvalstrand bad og Ingierstrand bad i Bunnefjorden er de to viktigste, offentlig tilgjengelige badene på hver sin side av Oslo fra mellomkrigstiden og i de første tiårene av etterkrigstiden, og er fortsatt åpne for publikum.I 1996 ble bygningene fredet etter å ha blitt total-renovert.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 100
Runde bord: 66
Stående: 500
Kinooppsett: 50
Klasserom: 40
U-bord: 50
Kontaktinfo
Hvalstrand 2
1394 Nesbru
Åpningstider:
Ons-lør: 16:30-22:00 Søn: 14:00 - 22:00
+47 67 10 99 70
booking@sult.no