Man-fre 08:00 - 18:00

Park 29 restaurant

«Oslos eldste trevilla» midt i Oslo sentrum

Vi ønsker velkommen til Oslos eldste trevilla, bygget i 1847 midt i Oslo sentrum, og med en nydelig hage foran huset. I dette huset har det vært invitert til lystige lag og bevertning i flere århundrer. Da komponisten Halfdan Kjerulf bodde her, samlet han kunstnereliten i Christiania i villaen, og nå er også du invitert.

I dag er Park 29 en restaurant for deg som vil nyte god mat og drikke i en klassisk restaurant med høy standard, inspirert av det franske og italienske kjøkken. Råvarer og inspirasjon har vi hentet fra disse landene, kombinert med det beste av det Norge har å by på. Kanskje inspirasjonen til måltidene på midten av 1800-tallet også kom herfra.

Eksklusive råvarer krever godt følge så vi har derfor fylt opp vinkjelleren med viner fra hele verden med hovedvekt på klassiske områder i Frankrike og Italia. Du kan lese mer om vårt vinutvalg her.

Uteservering: I sommerhalvåret er uteservering åpen. Her kan du nyte de fine sommerdagene i vårt romslige og frodige uteområdet. I hagen er det plass til rundt 80 personer. Det er en egen bar med utekjøkken, og vi har parasoller og varmelamper som gjør at sesongen varer litt lenger.

Skal du arrangere selskap, feire bursdag eller liknende er også dette mulig hos oss. Du kan se mer av våre Chambre Separee her.

For mer informasjon ta kontakt med vår booking, og kom gjerne innom på en befaring.

Swipe for å se bilder

  • hjorteterrine
  • sjokoladeganache
  • andebryst
  • skrei
  • eplepai

Send bookingforespørsel

Kontaktinfo
Parkveien 29
0350 Oslo
Åpningstider:
Man - Lør: fra 11:30
+47 481 70 000
post@park29.no