Man-fre 08:00 - 18:00

Herregårdskroen

En skatt i hjertet av Frognerparken

Herregårdskroen ble åpnet i 1961. Den har i mange år vært en av byens mest populære uterestauranter.

Herregårdskroen ligger i bygningen som nå er Oslo Bymuseum. Omfavnet av Vigelandsparkens majestetiske skulpturer og høye trær, kunne byens borgere og turister finne et øyeblikks ro og refleksjon. Den fantastiske utsikten opp mot Holmenkollåsen tjente bare som prikken over i-en.

På begynnelsen av 1970-tallet Oslo pulserte med ny energi og kultur. Da ble Herregårdskroen et symbol på urban eleganse. Drevet av den lidenskapelige familien Arnesen, ble det stedet hvor byens innbyggere kom for å smake på livets finere gleder. Det var en tid hvor champagneboblene møtte nattens kjølige luft.

Men som med alle gode ting, kom endringer. I 2004 tok Lasse og Edel Normann styringen, og med et nytt blikk og kjærlighet for tradisjonen, forvandlet de Herregårdskroen til en moderne oase. Med et nytt, dynamisk kjøkkenteam bak roret i 2005, fikk menyen en oppløftning. Det som stod igjen var en fornyet institusjon, drevet av dedikerte sjeler bestemt på å tilby det beste av det beste.

Juli 2023 tok Sult over Herregårdskroen.

Og nå, når du vandrer gjennom Frognerparken og føler duften av deilige retter som strømmer fra Herregårdskroen, vet du at dette ikke bare er et sted for mat og drikke. Det er et sted for historie, kultur, og mest av alt, minner.

Send bookingforespørsel

Kontaktinfo
(+47) 67 10 99 70
booking@sult.no