I tiden før Herregårdskroen ble etablert, lå en sjarmerende krobygning kalt Balkestuen i hjertet av Majorstuen. Opprinnelig kjent som Larssæterstuen, var denne rødmalte stuen med buevinduer hjemmet til Lars Ihle, en vinhandler som bodde og arbeidet her. I 1959 ble bygningen flyttet til Frogner Hovedgård etter en beslutning fra byantikvar Arno Berg. Siden den gang har den vært en viktig del av Herregårdskroens sjarm og historie.
Herregårdskroen: Fra enkel kiosk til trendy møtested
Herregårdskroen åpnet sine dører på 1960-tallet, rett bak Frognerparken Café og i samme bygning som nå huser Oslo Bymuseum. Omringet av vakre Vigelandsparken, storslåtte trær og Frognerdammen, var Herregårdskroen et pustehull fra byens kjerne, med en fantastisk utsikt mot Holmenkollåsen.
På 1970-tallet ble Herregårdskroen et av de mest populære stedene i Oslo, der gjester ofte ble observert mens de nøt en pause fra byens larm og leven.
Club7-setra, sa man.
Herregårdskroen nå: En moderne oase under Sults ledelse
Gjennom årene har Herregårdskroen gjennomgått en rekke forbedringer. Med et totalrenovert kjøkken og dyktige kokker ble Herregårdskroen en av de mest besøkte uteserveringene på Oslo vest. Her kan man nyte god mat, et glass vin eller kalde bobler i vakre omgivelser.
Herregårdskroen uteservering vil bli åpnet i løpet av 2023. Følg med på denne siden for holde deg orientert om når vi åpner.



