Man-fre 08:00 - 18:00

Sporten selskapslokale

Nesten usynlig fra dalen, på toppen av Holmenkollen, ligger en skjult perle av et selskapslokale: Sporten Frognerseteren. Med en kapasitet på opptil 250 personer, og en enestående panoramautsikt over indre Oslofjord.

Dette majestetiske lokalet, med tak som strekker seg 9,5 meter høyt, bærer en egen sjarm og estetikk som er ulikt noe annet. Dets unike karakteristiske trekk gjør hvert besøk til en uforglemmelig opplevelse.

Sporten er stedet hvor minner skapes og selskaper feires. Fra storslåtte firmafester og bryllup til intime bursdagsselskaper og jubileer, her finner hvert arrangement sitt hjem i Sporten. Enten det er en formell gallamiddag, eller en avslappet afterski etter en aktivitetsdag med kolleger, er det alltid plass til feiring på Sporten.

På Sporten blir du en del av festen, en del av minnene, en del av historien. Du er ikke bare en del av begivenheten, du er i sentrum av den.

Ta kontakt for å oppleve Sportens magi. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til ditt neste eventyr.

Swipe for å se bilder

 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten selskapslokale holmenkollen
 • sporten frognerseteren julebord

Hva skal du arrangere?

Selskapslokaler i Oslo

Julebord

Når julen nærmer seg i Oslo, blir Sporten byens julehjerte. Med en atmosfære som oser av julemagi, er det ikke rart at Sporten er NRKs foretrukne sted for innspilling av ”Kvelden før kvelden” – et program som samler over 1,6 millioner nordmenn foran skjermen lille julaften.

Mens byen venter på snøens ankomst, kan Sporten allerede skryte av et hvitt teppe, takket være vår beliggenhet i høyden. Dette naturlige snødekket gir det ekstra snev av julefølelse vi alle lengter etter.

Og det beste av alt? Uten naboer har vi friheten til å feire uten hemninger! Dere er velkomne til å nyte festlighetene med oss til klokken tre om morgenen.

Sommerfest

Vi er stolte av vår romslige uteservering, med plass til 250 gjester og en uovertruffen panoramautsikt over byens silhuett.

Skulle værgudene ikke spille på lag, frykt ikke; vi har romslige innendørs fasiliteter klare for alle. Etter en deilig middag, inviterer vi til utforskning av våre mangfoldige aktivitetsområder – her er det kun fantasien som tegner rammene. Omringet av både natur og komfort, kan du nyte kvelden hos oss, enten under åpen himmel eller innendørs, helt til klokken tre om morgenen

Selskapslokaler i Oslo

Markeringer

På Sporten feirer vi livets mange milepæler, fra 30- til 80-års jubileer.

Enten du drømmer om en variert buffet eller en utsøkt 7-retters middag, sørger vi for å skreddersy en opplevelse som passer ditt budsjett.

Selskapslokaler i Oslo

Selskap

Sporten selskapslokale skreddersyr jubileer med et bredt spekter av pakketilbud.

I samarbeid med våre dyktige leverandører, kan vi ta deg med på en reise fra glamorøse Great Gatsby-kvelder til is-skulpturbygging utendørs, etterfulgt av en livlig afterski.

Selskapslokaler i Oslo

Bryllup

Hvert år er Sporten vertskap for 20-30 uforglemmelige bryllup, en tradisjon vi har holdt i ti år. Denne langvarige erfaringen har gitt oss en unik ekspertise innen bryllupsarrangementer. Fra start til slutt står vi klare til å assistere dere, og for de mest storslåtte feiringene tilbyr vi også en dedikert bryllupsplanlegger.

Før den store dagen får alle brudepar muligheten til å prøvesmake våre utsøkte retter og viner. Med våre skreddersydde pakketilbud sikrer vi at drømmebryllupet forblir innenfor budsjett.

Selskapslokaler i Oslo

Kurs & konferanse

Med konferansepakker som starter fra kun 495,- per person, skaper vi unike opplevelser skreddersydd etter våre kunders behov. Våre fasiliteter inkluderer et imponerende 4×4 meter lerret og et toppmoderne anlegg utstyrt med trådløs mikrofon. Beliggende ved siden av marka, tilbyr pausene et vell av muligheter for forfriskende aktiviteter.

Avslutt dagen med en spennende tur ned korketrekkeren, før dere vender tilbake til oss for en utsøkt middag. Skulle dere trenge overnatting, har vi et tett samarbeid med alle nærliggende hoteller.

Historie Sporten

Sporten, bedre kjent som Frognerseteren Sportshall, står som et av Oslos mest imponerende selskapslokaler, med plass til over 200 gjester. Denne historiske bygningen, oppført i 1896 for den symbolske sum av 35.000 kr, ble tegnet av arkitekten Holm Munthe i den unike dragestilen. Den ble opprinnelig skapt som et tilskudd til den populære hovedrestauranten på Frognerseteren, et vitnesbyrd om den fremvoksende skikulturen fra slutten av 1800-tallet.

Gjennom tidene har Sporten gjennomgått mange faser. Fra å være et pulserende knutepunkt for dans og moro i 60- og 70-tallet, som et av Oslos virkelige “in” steder, til sporadiske åpninger som en koselig kafé for de som utforsket naturens underverk.

Barn fra Oslo sentrum fikk også en smak av feriemoro her, ofte som dagskoloni gitt nærheten til byen.

Til tross for sin rike historie, har Sportens identitet alltid vært dypt forankret i Frognerseteren, og den forblir en stolt forlengelse av hovedrestaurantens tradisjoner.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 250
Runde bord: 176
Utendørs i telt: 230
Stående: 400
Kinooppsett: 200
Klasserom: 150
U-bord: 100
Kontaktinfo
Holmenkollveien 204
0784 Oslo
67 10 99 70
booking@sult.no