Man-fre 08:00 - 18:00

Vintermeny

Sultgruppen leverer alt fra det tradisjonelle til det nyinspirerte, – retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker. Menyene er oppdatert for sesongen 2022.

Meny 1:

Oksecarpaccio, trøffelmajones, capers, parmesan, syltet sopp & ristede gresskarkjerner. (Egg, melk)

Vinforslag

Pieropan Soave, Italia 635 ,-

Yohan Lardy Gamay Poppy, Frankrike 625 ,-

Honninglasert andebryst, andeconfit, rødvinsaus tilsmakt appelsin og kanel, pommes fondante & saltbakt selleripuré. (Laktose, selleri)

Vinforslag

Villa Maria Private Bin Pinot Noir, New Zealand 745 ,-

Cascina Castlet Litina Barbera d Asti Superiore, Italia 715 ,-

Appelsin-  og saffrancurd, marengs & pepperkake crumble. (Laktose, egg, gluten)

Vinforslag

Oremus Tokaji Late Harvest, Ungarn 135 ,- per glass

Il Falchetto Brachetto d Acqui, Italia 105 ,- per glass

Kr. 625 ,-

Meny 2:

Gravet hjort, majones på kaldpresset rapsolje og timian, chips av rotgrønnsaker, syltede tyttebær & brunost. (Egg, melk)

Vinforslag

WG Winter Dittelsheimer Steinwein Riesling Trocken,

Tyskland 725 ,-

Quinta de Soalheiro Alvarinho Vinho Verde, Portugal 625 ,-

Kveite, konfitert gulrotpuré, fennikelcrudite, kokt potet & hollandaise med dill. (Fisk, egg)

Vinforslag

Juillot Bourgogne Blanc Cuvée Juliette Chardonnay,

Frankrike 715 ,-

Bellingham The Bernard Series Old-Vine Chenin Blanc,

Sør Afrika 795 ,-

Mocca-pannacotta med ristede mandler & karamellgele. (Nøtter, laktose)

Vinforslag

Lions de Suduiraut, Frankrike 135 ,- per glass

Oremus Tokaji Late Harvest, Ungarn 135 ,- per glass

Kr. 675 ,-

Meny 3:

Posjert laks, langtidsbakt løk, gressløkolje, brødchips & eggekrem. (Gluten, egg, fisk, laktose)

Vinforslag

Nikolaihof Gruner Veltliner Terrassen, Østerrike 825 ,-

Domaine La Barbotaine Sancerre, 740 ,-

Hjort, hasselbakt potet, rødvinsposjert pære, ristede gulrøtter & calvadossaus. (Laktose, gluten)

Vinforslag

Valiano Chianti Classico, Italia 695 ,-

Pierre Gaillard Crozes Hermitage, Frankrike 920 ,-

Sult sin creme brulee. (Egg, laktose)

Vinforslag

Il Falchetto Moscato d Asti Tenuta del Fant 2007, Italia 105 ,- per glass

Lions de Suduiraut, Frankrike (0,375 – 8GL) 135 ,- per glass

Kr. 715 ,-

Meny 4:

Tartar av røkte kamskjell, sitrongele, syltet rødløk, serranochips & pepperrotkrem. (Bløtdyr, sulfit, laktose)

Vinforslag

Dom. De La Bretonniere Muscadet Sevre Et Maine Sur Lie, Frankrike 595 ,-

Chanson Vire-Clesse, Frankrike 695 ,-

Stekt indrefilet av storfe, ristede poteter med persille og parmesan, persille- og estragonemulsjon & bakte rotgrønnsaker med pesto. (Egg, laktose)

Vinforslag

Niepoort Vertente, Portugal 665 ,-

Fratelli Oddero Langhe Nebbiolo, Italia 925 ,-

Sjokolademoussekake med salt karamell & rørte bær. (Laktose, egg)

Vinforslag

Luigi Righetti Recioto della Valpolicella Classico, Italia (0,375 – 8GL) 115 ,- per glass

Felsina Vin Santo Chianti Classico, Italia 145 ,-

Kr. 755 ,-

Vegetar:

Hummus, pimientos de Padrón og crunchy rispapir

Vinforslag

Quinta de Soalheiro Alvarinho

WG Winter Dittelsheim Riesling

Ristet blomkålpuré, portobellosopp fylt med linser, beteragu og rødvinsreduksjon

Vinforslag

Juillot Bourgogne Rouge

Niepoort Natcool

Vegansk sjokoladekake

Vinforslag

Luigi Righetti Recioto

Lions de Suduiraut

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery 

10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs 15. Havre/Oats

16. Hvete/ wheat