Man-fre 08:00 - 18:00

Vintermeny

Sultgruppen leverer alt fra det tradisjonelle til det nyinspirerte, – retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker. Menyene er oppdatert for sesongen 2024 – 2025. Gjelder til 1. april 2025.

Meny 1:

Kveiterullade med tyttebær, grønnkålchips & karse (fisk, melk, egg)

Anbefalt vin: Schwedhelm Zellertal Riesling, Tyskland 785,- / Jean-Maurice Perraud Les Cadoles Mâcon-Vinzelles Blanc, Frankrike 795,-

Confitert andelår, rødkål, hasselbakte poteter m. timiancrumble, sviskesaus (melk, gluten)

Anbefalt vin: S Château Malagar Côtes de Bordeaux, Frankrike 770,- / J. Cabral Almeida Wines Camaleao Alvarinho, Portugal 765,-

Tilslørte Bondepiker med eplechips (melk, gluten, egg)

Anbefalt vin:
Cascina Baricchi Reginadi Felicità Moscato Spumante, Italia 125,-gl / Ferreira LBV, Portugal 140,-gl

Pris: kr. 649,-

Meny 2:

Dodine av and, ristet rødkålssmør, surdeigstoast & syltet rødløk (hvete, melk, sulfit, sesam, rug)

Anbefalt vin:
Julien Braud Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, Frankrike 775,- / Trediberri Barbera d’Alba, Italia 850,-

Breiflabb, fenalårchips, kantarellsaus, ristede neper og selleri, pommes anna (fisk, melk)

Anbefalt vin: Domaine de L Enclos Petit Chablis, Frankrike 1095,- / Terres Secrètes Les Préludes Bourgogne Pinot Noir, Frankrike 895,-

Pistasj-ostekake (melk, soya)

Anbefalt vin:
Novaia Recioto della Valpolicella Classico, Italia 110,- gl / Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italia 125,- gl

Pris: kr. 749,-

Meny 3:

Grillet kamskjell, rugbrødchips, kokosnøtt, rogn & mangogelé (skalldyr, fisk, rug hvete, bløtdyr, soya)

Anbefalt vin: Domaine Les Temps Perdus – Clotilde Davenne Crémant de Bourgogne Brut Extra N.V., Frankrike 795,- / Knewitz Appenheim Riesling, Tyskland 1195,-

Hjortecarré, gulrøtter, tyttebærsaus, confitert potet med urter, Holtefjellost og sherryeddik (sulfit, egg, melk)

Anbefalt vin:
Château Malagar Côtes de Bordeaux, Frankrike 770,- / Ogier Cote Du Rhone, Frankrike 895,-

Hvit sjokoladekake tilsmakt timian, lakrismarengs & pære (egg, melk,soya)

Anbefalt vin:
Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italia 140,- gl / Lorenz Auslese, Frankrike 120,- gl

Pris: kr. 825,-

Meny 4:

Hjortecarpaccio, røkt rømme, Holtefjellost, kaldpresset rapsolje, tindvedbær & ristede hasselnøtter (nøtter, egg, laktose)

Anbefalt vin:
Paul Laurent Charles Vincent Brut Champagne, Frankrike 130,- / Ogier Cote Du Rhone, Frankrike 895,-

Indrefilet av storfe, savoykål, rødvinsaus & ristede rotgrønnsaker (selleri)

Anbefalt vin:
Castello di Monsanto Chianti Classico, Italia 1195,- / Rocche Costamagna Barolo, Italia 1295,-

Mørk sjokoladebrownie, sjokoladecrumble, salt karamell og appelsingelé (gluten, egg, melk)

Anbefalt vin:
Novaia Recioto della Valpolicella Classico, Italia 110,- gl / Ferreira LBV, Portugal 140,- gl

Pris kr. 849,-

Vegansk:

Rødbetcarpaccio, timianmarinert tofu, urtesalat & ristede gresskarkjerner (soya, sennep)

Anbefalt vin: Redtree Pinot Noir, USA 745,- / Jean-Maurice Perraud Les Cadoles Mâcon-Vinzelles Blanc, Frankrike 795,-

Sellerifondant, selleripurré, fennikel-og karsesalat (selleri)

Anbefalt vin:
Domaine de L Enclos Petit Chablis, Frankrike 1095,- / Trediberri Barbera d’Alba, Italia 895,-

Vegansk sjokoladekake

Anbefalt vin:
Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italia 125,- /gl / Lorenz Auslese, Frankrike 120,- gl

Pris: Samme pris som menyen resten av selskapet velger.

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli mindre endringer i menyen senere.

Allergener: Vin inneholder sulfitt.