Man-fre 08:00 - 18:00

Vintermeny

Sult Gruppen leverer alt fra det mer tradisjonelle, til nyinspirerte retter fra inn og utland. Vi har også buffetmenyer og tilpasser etter kundens ønsker.

Meny 1:

Sults kaldrøkte ørret med pisket Snø frisk krem, sesongens grønnsakskrydite og eplechips (4,7)

Vinforslag/Wine suggestion
Kein Name Niederosterreich Gruner Veltiner, Østerrike 540,-
Robin Sancerre Origine Blanc, Frankrike 730,-

Helstekt kyllingbryst med quinoasalat på ingefær, røktchili og lime, urtesalat, servert med paprikasaus 

Vinforslag/Wine suggestion
Cecilia Beretta Soave Classico, Italia 565,-
Philipp Kuhn Spatburgunder (pinot Noir) Tradition, Tyskland 730,-

Krydderkokt eplekompott med rørosrømme tilsmakt blåbær, havre og tranebær müsli (7,1)

Vinforslag/Wine suggestion
Nederburg Noble late harvest, Sør-Afrika 100,-

Pris: 565,-

Meny 2:

Oksecarpaccio med gremulata, smeitørkede tomater, kapers, persille og parmesan ( 7 )

Vinforslag/Wine suggestion
Charles Smith Eve Chardonnay, USA 630,-
Philipp Kuhn Riesling Tradition Trocken, Tyskland 635,-
Robert Mondavi Private Selection Pinot Noir, USA 645,- 

Urtebakt torsk med Jordskokk og mandelpotetpuré, grønn ertestuing, hvitvinssaus (4, 14, 7)

Vinforslag/Wine suggestion
Allesverloren Chenin Blanc, Sør-Afrika 595,-
Domaine Des Malandes Chablis, Frankrike 735,-

Tjukkmjølkspudding med tindvedsgele, syltatindved og rista hvit sjokolade (7)

Vinforslag/Wine suggestion
Nederburg Noble Late Harvest, Sør-Afrika 100,- pr glass

Pris: 595,-

Meny 3:

Andekonfitsalat med syltet endiv, gresskarpurre, granateplekjerner, parmesanchips og portvinsreduksjon (7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Robert Mandavi Private Selection Pinot Noir, USA 645,-
Philipp Kuhn Spatburgunder (Pinot Noir) Tradition, Tyskland 730,-

Pepperbakt oksefilet med saus Borgogne, potet og rotfruktkake med urtesalat (3,4,9)

Vinfoslag/Wine suggestion
Allesverloren Cabernet Sauvignon, Sør-Afrika kr 610,-
Cecilia Beretta Picaie, Italia 715,-

Oreo ostekake med kondensert melk og solbærsaus (7,1)

Vinfoslag/Wine suggestion
Abbazia Moscato Spumante, Italia 85,- pr glass

Pris: 675,-

Meny 4:

Smørstekt kamskjell på oksebryst med syltet blomkål, blomkålspurre tilsmakt trøffel og saltede økologiske solsikkekjerner(14, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Kein Name Neiderosterreich Gruner Veltiner, Østerrike 540,-
Domaine Des Malandes Burgongne Blanc, Frankrike 650,-

Rødvinsmarinert hjortemedaljong med brokkolini, potet og sellerirotpurre, rørte tyttebær og kremet soppsaus(14, 7)

Vinfoslag/Wine suggestion
Allersverloren Tinta Barocca, Sør-Afrika 560,-
Andre Brunel Cuvee Sommelongue Côtes du Rhône, Frankrike 625,-

Dessertdrøm med sjokoladeganache tilsmakt appelsin, lyssjokolademousse og jordbærkrem (7, 3)

Vinfoslag/Wine suggestion
Speri Recioto Delle Valpollicella, Italia 135,-  pr glass

695,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs