Sultgruppen leverer alt fra det tradisjonelle til det nyinspirerte, – retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker. Menyene er oppdatert for sesongen 2023 – 2024. Gjelder til 1. april 2024. Ny meny kommer september 2024
Meny 1:
Oksecarpaccio, Golvertind, ristede valnøtter, syltet pære, majones tilsmakt honning og timian (egg, nøtter, melk)
Anbefalt vin: Joseph Cartron Crémant de Bourgogne Blanc de Noir Brut (kr. 799,-)
Pigwings med potetkrem og rotgrønnsaker, kimchi-saus (melk)
Anbefalt vin: Cascina Castlet Litina Barbera D’asti Superiore (kr. 749,-)
Sportens bondepiker (gluten, melk)
Anbefalt vin: Egge Gård iseple (kr. 169,- per glass)
Pris: kr. 625,-
Meny 2:
Gravet hjort med eggeplomme, syltet sennepsfrø, pastinakk-chips, soyamarinerte tyttebær, kaldpresset norsk rapsolje
(egg, sennep, soya)
Anbefalt vin: Weingut Dreissigacker Bechtheimer Riesling (kr. 899,-)
Stekt andebryst, andekonfi, pære- og eplemarmelade, eplesaus, saltbakte beter og hasselbakt potet (gluten, sulfitt)
Anbefalt vin: Vacheron Sancerre (kr. 1099,-)
Ostekake med brunost og multer, krumkake (gluten, mel, egg)
Anbefalt vin: Oremus Tokaji Late Harvest (kr. 159,- per glass)
Pris: kr. 685,-
Meny 3:
Surdeigtoast med tartar på lettrøkt ørret, røkt sennepssaus, syltet rødløk og agurk, ørretrogn (gluten, fisk, sennep, melk)
Anbefalt vin: Domaine De La Bretonniere Muscadet Sevre Et Maine (kr. 679,-)
Ovnsbakt torsk, potetkake, kremet fiskesaus, artisjokkpure, brokkolini (fisk, melk, egg, bløtdyr, gluten)
Anbefalt vin: Juillot Bourgogne Blanc Cuvee Juliette Chardonnay (kr. 799,-)
Créme brûlée, klementin-marmelade (egg, melk)
Anbefalt vin: Lions De Suduiraut (kr. 149,- per glass)
Pris: kr. 735,-
Meny 4:
Kamskjell og blåskjell mousse, tørket rugbrød, confitert purre og purreløksolje (bløtdyr, rug, melk, gluten)
Anbefalt vin: Chanson Virè-Clessè (kr. 899,-)
Indrefilet av storfe, pastinakkpure, tilsmakt trøffel, ragu på oksehale og sopp, brokkoli, portvinssaus (melk, sulfitt)
Anbefalt vin: Lavradores De Feitoria Meruge Tinto (kr. 999,-)
Sjokolademousse, portvinskokte kirsebær, chocolate crumble (melk, sulfitt)
Anbefalt vin: Niepoort Late Bottled Vintage (kr. 139,- per glass)
Pris kr. 755,-
Vegansk:
Carpaccio av selleri, vegansk sopp-majones, fritert østerssopp, kapersbær, grønnkålsalat
Anbefalt vin: Joseph Cartron Crémant de Bourgogne Blanc de Noir Brut (kr. 799,-)
Gresskar, gnocchi, ristede gresskarfrø, gresskarspaghetti, gresskarolje
Anbefalt vin: WG Winter Dittelsheimer Steinwein Riesling Trocken (kr. 799,-)
Vegansk sjokoladekake, marinerte bær
Anbefalt vin: Luigi Righetti Recioto Della Valpolicella Classico (kr. 139,- per glass)
Vi gjør oppmerksom på at det kan bli mindre endringer i menyen senere.
Allergener: Vin inneholder sulfitt.