Man-fre 08:00 - 18:00

Vintermeny

Sult Gruppen leverer alt fra det mer tradisjonelle til nyinspirerte retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker.

Meny 1:

Blåbærgravet torsk på havregranola, servert med gressløk og blåbærsoya. (4, 6, 15)

Vinforslag

Potel Aviron Julienas, Frankrike 505 ,-

Niepoort Natcool Bairrada Tinto, Portugal 655 ,-

Marinert kyllingfilet med sesongens smørstekte grønnsaker, urtestekt amandinepoteter og kremet portvinsaus.  (6, 7, 12)

Vinforslag

Yohan Lardy Gamay Poppy, Frankrike 545 ,-

Villa Maria Private Bin Pinot Noir, New Zealand 700 ,-

Nikolaihof Gruner Veltliner Terrassen, Østerrike 740 ,-

Kardemomme-panacotta med ladyfingers toppet med portvinskokt fiken. (7, 16)

Vinforslag

Oremus Tokaji Late Harvest, Ungarn 125 ,- per glass

Kr. 595 ,-

Meny 2:

Speketallerken på elg med rognebær- og aquahvitgele fra Romstad Gård, ost fra Holtefjellet og flatbrød. (7, 12, 16)

Vinforslag

Pagliarese Chianti Classico, Italia 635 ,-

Il Poggione Rosso di Montalcino, Italia 695,-

Urtebakt torsk med jordskokk- og mandelpotetpuré med ertestuing og hvitvinssaus. (7, 12)

Vinforslag

Chanson Rèserve Du Bastion Bourgogne Chardonnay 10, Frankrike 655 ,-

Tremblay Chablis 1er Cru Fourchaume Vieilles Vignes, Frankrike 995 ,-

Hjemmelaget Oreo ostekake med smak av Amarulla, servert med friske bær. (7, 12, 16)

Vinforslag

Lions de Suiduiaut Sautnernes, Frankrike 120 ,- per glass

Kr. 625 ,-

Meny 3:

Sult sin kaldrøkte ørret med pisket snøfriskkrem, grønnskakskrydiet og eplechips. (4, 7)

Vinforslag

Dom. De La Bretonniere Muscadet Sevre Et Maine Sur Lie, Frankrike 515 ,-

Winter Dittelsheimer Steinwein Riesling Trocken, Tyskland 695 ,-

Rødvinsmarinert lammeskank serveres med rotgrønnsaker og kålstappe fra Røros. (7, 12)

Vinforslag

Cune Reserva, Spania 595 ,-

Lopez de Heredia Vina Tondonia Tinto Reserva, Spania 995 ,-

Sjokoladeganache med Baileys, lys sjokolademousse, syltet tindved og brunt smørpulver. (7, 8)

Vinforslag

Luigi Righetti Recioto della Valpolicella Classico, Italia 105 ,- per glass

Niepoort Late Bottled Vintage, Portugal 100 ,- per glass

Kr. 685 ,-

Meny 4:

Andeconfit på toast med granateple og fiken. (12, 16)

Vinforslag

Juillot Bourgogne Rouge Cuvée Pierre, Frankrike 670 ,-

Sarl Maison Bourgogne Pinot Noir Cuvee Reserve, Frankrike 700 ,-

Marinert hjortemedaljong med rotgrønnsaksratatouille, fløtegratinerte poteter serveres med kremet Cognac & peppersaus. (7, 12)

Vinforslag

Valiano Chianti Classico, Italia 670 ,-

Pierre Gaillard Crozes Hermitage, Frankrike 900 ,-

Pasjonsfruktkake med vaffeltopping og gelatobunn. (3, 7, 16)

Vinforslag

Il Falchetto Moscato d Asti Tenuta del Fant 2007, Italia 85,- per glass

Kr. 725 ,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery  10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs