Man-fre 08:00 - 18:00

Roklubben selskapslokale

Velkommen til Roklubben på Bygdøy – en tidløs perle med historiske røtter og moderne sjarm! Vår reise startet i 1923 da vårt sjarmerende klubbhus ble fullført. Perfekt plassert ved bryggen til Bygdøy-fergene, danner det en magisk forbindelse til Rådhusplassen om sommeren.

Gjennom dører som har sett generasjoner av entusiastiske roere gå inn og ut, åpenbarer Roklubben seg i all sin prakt. Den nederste etasjen avslører hjertet av vår maritime ånd, med en båthall, et verksted, et treningsrom komplett med robasseng, og garderober som bærer på historien til utallige treningsøkter og triumfer.

Ta trappen opp til første etasje, og du vil umiddelbart føle deg omfavnet av klubbens stolte historie. Peisestuen bærer vitnesbyrd om utallige seire med trofeer som står som stumme vitner. I denne delen av huset finner du også vårt velutstyrte kjøkken, det viktige styrekontoret, og selve hjertet av festen – den romslige festsalen på over 120 kvadratmeter. Veggmaleriene av Ole Lind Schistad skaper en unik atmosfære som har gledet festdeltakere siden bygget stod ferdig.

Rett ved sjøen og omringet av grøntområder og kulturelle skatter, er Roklubben selskapslokale en oase av eleganse. Den store festsalen med sine originale veggmalerier, varme stavparkett i eik og glitrende krystallkroner i taket tar deg med på en reise til en svunnen tid. Den maritime peisestuen og den koselige baren legger til en ekstra dimensjon av intimitet og sjarm.

Vår lidenskap er å være vertskap for livets mest minneverdige øyeblikk. Uansett om du planlegger et legendarisk bryllup, en verdig minnestund, en stolt konfirmasjon, et glitrende jubileum, eller et fortryllende julebord – Roklubben er den perfekte rammen. Men vår allsidighet stopper ikke der. Møter, konferanser, presentasjoner, og seminarer finner også sitt ideelle hjem her, med kapasitet fra 10 til 200 personer.

Vi ønsker deg velkommen til å utforske våre skatter. Ta kontakt med oss for å arrangere en spennende befaring.

Gjør ditt event til en tidløs affære ved Roklubben – der historie møter nåtid, og drømmer blir virkelighet.

Swipe for å se bilder

 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale
 • roklubben selskapslokale

360 graders fremvisning av Roklubben

Hva skal du arrangere?

Selskap

Roklubben selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører.

Bryllup

Vi arrangerer mange bryllup på Roklubben hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Kurs & konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører på det meste. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur ut før dere kommer tilbake til oss igjen for middag.

Julebord

Roklubben Selskapslokaler er velegnet til julebord både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

Sommerfest

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske Festsalen og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten på Bygdøy.

Markeringer

Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roklubben.

Historie

Klubbhuset på Bygdøy

Dagens klubbhus på Bygdøy sto ferdig i 1923. Huset ligger like ved bryggen til Bygdøy-fergene hvor det er forbindelse til Rådhusplassen om sommeren. Underetasjen inneholder en båthall, et verksted, treningsrom med robasseng og garderober.

I første etasje finner vi peisestue med klubbens tallrike trofeer, kjøkken, styrekontor og klubbens stolthet: den store festsalen på over 120 kvadratmeter med de kjente veggdekorasjoner av Ole Lind Schistad. Her har det vært glade festlige lag siden bygget sto ferdig.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 200
Runde bord: 135
Utendørs i telt: 150
Stående: 400
Kinooppsett: 200
Klasserom: 120
U-bord: 100
Kontaktinfo
Huk Aveny 2B
0287 Oslo
67 10 99 70
booking@sult.no