Man-fre 08:00 - 18:00

Om Sult

Nesten 30 års erfaring med selskapslokaler

Siden vi åpnet dørene i desember 1996, har Sult vært en hjørnestein i Oslos kulinariske landskap. Inspirert av den berømte romanen med samme navn, startet vår første restaurant i Thorvald Meyers gate 26 i hjertet av Oslo. Med en dypt respekt for norsk kultur og språk, har Sult vært stolte mottakere av et diplom for godt språkvett fra Norsk Språkråd i 1999. Et bevis på vår forpliktelse til å bevare det norske språket i en stadig mer globalisert verden.

En reise fra én restaurant til flere selskapslokaler

Vår reise startet ikke bare med Sult. I august 1998 ble Tørst født i nabolokalet, som en bar hvor gjestene kunne slappe av og ta en drink før de nøt et måltid hos Sult. Dette unike konseptet gjorde oss til mer enn bare et spisested; det gjorde oss til et sted for fullkommen velvære.

I dag er Sult mer enn en restaurant; det er en institusjon. Med et titalls selskapslokaler spredt over Oslo, har vi blitt det go-to stedet for alt fra intime feiringer til store begivenheter. Enten det er et bryllup, en mottakelse, et selskapsarrangement eller noe annet, har vi det perfekte lokalet for deg.

Hvorfor velge Sult for ditt neste event?

1. Nesten 30 års erfaring

Vår langvarige tilstedeværelse i bransjen vitner om ekspertise og pålitelighet. Dette gir kundene trygghet i at deres arrangement er i erfarne hender.

2. Ingen skjulte gebyrer

Sults transparente priser sikrer at du får ingen ubehagelige overraskelser. Prisen du ser, er prisen du betaler.

3. Allsidige lokaler

Fra intime samlinger til storslagne bryllup, våre lokaler kan tilpasses enhver anledning, stil og størrelse.

4. Unike beliggenheter

Sults selskapslokaler befinner seg på noen av Oslos mest sjarmerende og ettertraktede adresser, perfekt for uforglemmelige selskaper.

5. Tilpassede menyer

Våre erfarne kokker tilbyr skreddersydde menyer som garantert vil imponere dine gjester. Fra tradisjonelle norske retter til internasjonale delikatesser.

6. Full service

Fra planlegging og dekorasjon til gjennomføring, vårt dedikerte team tar seg av alle detaljer, slik at du kan slappe av og nyte ditt arrangement.

7. Teknisk utstyr inkludert

De fleste av Sults lokaler er utstyrt med topp moderne lyd- og lysutstyr, samt alt annet nødvendig teknisk utstyr for å gjøre ditt arrangement vellykket.

8. Tilgjengelighet

Med sentrale lokasjoner er våre selskapslokaler enkle å komme til med både offentlig transport og bil.

9. Personlig konsultasjon

Våre erfarne booking-kontor tilbyr personlig konsultasjon for å sikre at dine spesifikke ønsker og behov blir ivaretatt.

Vi inviterer deg til å bli en del av vår rike historie og fremtid. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan gjøre ditt neste arrangement uforglemmelig.


Send oss din forespørsel i dag