Man-fre 08:00 - 18:00

Om Sult selskapslokaler

Sult selskapslokaler: Over to tiår med kvalitet og norsk kultur

Siden vi åpnet dørene i desember 1996, har Sult vært en hjørnestein i Oslos kulinariske og kulturelle landskap. Inspirert av den berømte romanen med samme navn, startet vår første restaurant i Thorvald Meyers gate 26 i hjertet av Oslo. Med en dypt rotfestet respekt for norsk kultur og språk, har Sult vært stolte mottakere av et diplom for godt språkvett fra Norsk Språkråd i 1999, et bevis på vår forpliktelse til å bevare det norske språket i en stadig mer globalisert verden.

En reise fra én restaurant til flere selskapslokaler

Vår reise startet ikke bare med Sult. I august 1998 ble Tørst født i nabolokalet, som en bar hvor gjestene kunne slappe av og ta en drink før de nøt et måltid hos Sult. Dette unike konseptet gjorde oss til mer enn bare et spisested; det gjorde oss til et sted for fullkommen velvære.

I dag er Sult mer enn en restaurant; det er en institusjon. Med et titalls selskapslokaler spredt over Oslo, har vi blitt det go-to stedet for alt fra intime feiringer til store begivenheter. Enten det er et bryllup, en mottakelse, et selskapsarrangement eller noe annet, har vi det perfekte lokalet for deg.

Hvorfor velge Sult for ditt neste event?

Tradisjon

Våre lokaler er en blanding av tradisjonell norsk design og moderne fasiliteter.

Fleksibilitet

Vi tilbyr forskjellige pakker og tilpasninger for å møte dine spesifikke behov.

Kvalitet

Fra vår mat til vår service, setter vi alltid kunden først, sikter mot å overgå dine forventninger.

Vi inviterer deg til å bli en del av vår rike historie og fremtid. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan gjøre ditt neste arrangement uforglemmelig.


For mer informasjon eller booking, kontakt oss i dag.

Velkommen til Sult, der minner skapes og drømmer blir virkelighet.

Send oss din forespørsel i dag