Man-fre 08:00 - 18:00

Sommermeny

Sultgruppen leverer alt fra det tradisjonelle til det nyinspirerte, – retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker. Menyene gjelder kun for sesongen 2023.

English menu, click here

Meny 1

Oksecarpaccio, mozzarella, soltørket tomat, olivenolje, kapers, tapenade & salat (laktose, sulfit)

Vinforslag:
Quinta de Soalheiro Alvarinho Vinho Verde, Portugal kr. 650,-
Niepoort Natcool Bairrada  Tinto,Portugal kr. 670,-

Kylling, hvitvinssaus, fennikel & lun potetsalat

Vinforslag:
Claude Val Blanc,Frankrike, kr. 595,-
Juillot Bourgogne Blanc Cuvée Juliette Chardonnay, Frankrike,

kr. 695

Bringebærmousse crumble & marengs (egg, melk)

Vinforslag:
Il Falchetto Moscato d Asti Tenuta del Fant 2022, Italia, kr. 105,-
Oremus Tokaji Late Harvest, kr. 125,-

Pris: 625 ,-

Meny 2

Rødbetmarinert røkt ørret, potetterrine, asparges salat, gressløkemolusjon (fisk, egg)

Vinforslag:
WG Winter Dittelsheimer Steinwein Riesling Trocken, Tyskland, kr. 680,-
Domaine Henry Natter Sancerre, kr. 795,-

Kveite tilsmakt med mango og chili, søtpotetpuré, guacamole & ristet paprika (fisk)

Vinforslag:
WG Dreissigacker Bechtheimer Riesling, Tyskland, kr. 890,-
Yohan Larda Gamay Poppy, Frankrike, kr. 640,-

Lemon curd, bringebær & marengs (egg)

Vinforslag:
Il Falchetto Moscato d Asti Tenuta del Fant 2022, Italia, kr. 105,-
Luigi Righetti Recioto della Valpolicella Classico, kr. 105,-

Pris: kr 675 ,-

Meny 3

Liten tapas tallerken (gluten, melk, egg, sulfit)

Vinforslag:
Quinta de Soalheiro Alvarinho Vinho Verde, Portugal, kr. 650,-
Niepoort Natcool Bairrada  Tinto,Portugal, kr. 670,-

Indrefilet fra svin, grønn peppersaus, hasselbackpotet, grønn salat (gluten, melk, egg, sulfit)

Vinforslag:
Cune Reserva, Spania, kr. 645,-
Juillot Bourgogne Rouge Cuvée Pierre, Frankrike, kr.
715,-

Creme brulée (egg, melk)

Vinforslag:
Il Falchetto Moscato d Asti Tenuta del Fant 2022, Italia, kr. 105,-
Felsina Vin Santo Chianti Classico, Italia, kr. 145,-

Pris: 715,-

Meny 4

Kamskjell tartar, “granny smith” eple, koriander, polkabete & parmesan chips  (bløtdyr, fisk, melk, egg)

Vinforslag:
Chablis La Sereine, Frankrike, kr. 715,-
Dom. Billaud Simon Chablis Premier Cru Mont de Milieu, Frankrike, kr. 745,-

Stekt indrefilet av storfe, ristede poteter med persille og parmesan, persille- og estragon emulsjon & bakte rotgrønnsaker med pesto (egg, melk, nøtter)

Vinforslag:
Cascina Castlet Litina Barbera D’asti Superiore, Italia, kr. 715,-
Fratelli Oddero Langhe Nebbiolo, Italia, kr. 925,-

Hvit sjokolademousse & syltet tindvedbær (egg, gluten (hvete), nøtter (mandel), soya, melk)

Vinforslag:
Il Falchetto Moscato d Asti Tenuta del Fant 2022, Italia, kr. 105,-
Oremus Tokaji Late Harvest, kr. 125,-

Pris: 755 ,-

Vegansk 3 retter

Carpaccio av squash, aburgine, soltørket tomat, kapers, olivenolje & salat

Rischips, potet, asparges, quinoa & avokadohummus

Vegansk sjokoladekake