Man-fre 08:00 - 18:00

Sommermeny

Meny 1

Kald aspargessuppe, surdeigskrutonger    (veg) (lactose, gluten)

Vinforslag

Dom. De La Bretonniere Muscadet Sevre Et Maine Sur Lie, Frankrike 515 ,-

Dom. Vacheron Sancerre, Frankrike 1045 ,-

Maiskyllingfilet, søtpotetpuré, bønner, sopp & pico de gallo (lactose)

Vinforslag

Yohan Lardy Gamay Poppy, Frankrike 580 ,-

Chanson Vire-Clesse, Frankrike 650 ,-

Gulrotkake med mascarponekrem (lactose, gluten)

Vinforslag

Lions de Suduiraut, Sauternes Frankrike 120 ,-

Pris: 595 ,-

Meny 2

Carpaccio av okse, majones av rød ristet paprika, ruccola, parmesan, kapers og soltørket tomat (egg)

Vinforslag

Niepoort Natcool Bairrada Tinto, Portugal 670 ,- 

Joseph Cartron Cremant de Bourgogne Blanc de Noir Brut, Frankrike 695 ,-

Kveite, potetterrine, ristet fennikel og dillsmørsaus (lactose)

Vinforslag

Chanson Rèserve Du Bastion Bourgogne Chardonnay 10, Frankrike 695 ,-

WG Dreissigacker Bechtheimer Riesling, Tyskland 890 ,-

Crème brûlée (lactose)

Vinforslag

Oremus Tokaj Aszu 3 Puttonyos, Ungarn 165 ,- per glass

Pris: 625 ,-

Meny 3

Røkt laks, rogn med akevitt, syltet rødløk og tjukkmjølksbrød (lactose ,sulfit, gluten)

Vinforslag

Chanson Viré-Clessé, Frankrike 650 ,-

WG Winter Dittelsheimer Steinwein Riesling Trocken, Tyskland 680 ,-

Lammecarré, potet-og persillerotpuré og sesongens grønnsaker (lactose, sulfit)

Vinforslag

Villa Maria Private Bin Pinot Noir, New Zealand 705 ,-

Pierre Gaillard Crozes Hermitage, Frankrike 920 ,-

“Eplestrudel”

Vinforslag

 Oremus Tokaji Late Harvest, Ungarn 125 ,- per glass

Pris: 685,-

Meny 4

Stekt kamskjell, sprø Serrano, blomkål og tomatolje (lactose, bløtdyr)

Vinforslag

Pieropan Soave Classico, Italia 585 ,-

Dom. Gerard Tremblay Chablis, Frankrike 745 ,-

Indrefilet av okse, potetpuré, rødvinssaus og sesongens grønnsaker (lactose, sulfit)

Vinforslag

 Cune Reserva, Spania 610 ,-

Juillot Bourgogne Rouge Cuvée Pierre, Frankrike 680 ,-

Oreo ostekake med jordbær (lactose, gluten, egg)

Vinforslag

Luigi Righetti Recioto della Valpolicella Classico, Italia 105 ,- per glass

Pris: 725 ,-

Vegetar 3 retter

Bakt hvitløk, norske neper, brokkolikrem

Vinforslag

Henry Natter Sancerre – 740 ,-

Nikolaihof Grüner Veltliner Terrassen – 830 ,-

Sautèd sopp, jordskokk-puree, glaserte gulrøtter, grønnkål

Vinforslag

Yohan Lardy Gamay Poppy – 545 ,-

Niepoort NatCool Bairrada Tinto – 635 ,-

Pekan-pie, eplemos, syltede tindvedbær

Vinforslag

Niepoort Late Bottled Vintage – 100 ,-

Luigi Righetti Recioto Della Valpolicella Classico – 125 ,-

Pris: 565 ,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery 

10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs 15. Havre/Oats

16. Hvete/ wheat