Sultgruppen leverer alt fra det tradisjonelle til det nyinspirerte, – retter fra inn- og utland. Vi har også buffet-menyer og tilpasser etter kundens ønsker. Menyene gjelder for sesongen 2024.
Meny 1
Carpaccio av storfe, chevre, mango, pesto av soltørket tomat, salat og sprø lefse (melk, gluten, sulfitt)
Anbefalte viner:
Julien Braud Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, France (kr 775)
Jean-Maurice Perraud Les Cadoles Mâcon-Vinzelles Blanc, France (kr 795)
Kyllingroulade fylt med spekeskinke, spinat og basilikum, polentakake og saus av soltørket tomat, primører, grillet squash (selleri, sulfitt, egg, melk)
Anbefalte viner:
Ogier Cote Du Rhone, France (kr 895)
Trenza Viña Curvada Tempranillo, Spain (kr 695)
Bakt ostekake (egg, melk, soya, gluten)
Anbefalte viner (per glass):
Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italy (kr 125)
Ferreira LBV, Portugal (kr 140)
Pris: kr 629,- per person
Meny 2
Kveiterull fylt med ‘nduja, mango, purre og cashewnøtter, rødkål og ingefærsalat (fisk, nøtter, melk)
Anbefalte viner:
Spy Valley Sauvignon Blanc, New Zealand (kr 725)
Knewitz Appenheim Riesling, Germany (kr 1195)
Lammeculotte, potetpuré med urter og dijonsennep, rødvinsaus tilsmakt mynte, ristet gulrot og sellerirot (selleri, sulfitt, melk, soya, sennep)
Anbefalte viner:
Château Blaignan Médoc, France (kr 815)
Dosio Langhe Nebbiolo, Italy (kr 995)
Ganache med melkesjokolade og karamell, melkesjokolade-pudding, crumble og bær (melk, soya)
Anbefalte viner (per glass):
Ferreira LBV, Portugal (kr 140)
Lorenz Auslese, France (kr 120)
Pris: kr. 725,- per person
Meny 3
Nordisk tapas, Holtefjell ost fra Eiker Gård, nordisk salsa, fennikel, salami, hjort og blåbærpølse, flatbrød og rips (melk, gluten(hvete), selleri, sesam)
Anbefalte viner:
La Falaise Blanche Rosé, France (kr 629)
Château d’Estoublon Roseblood, France (kr 895)
Ovnsbakt kveite med timian, hasselback potet med limecrumble, brokkoli og blomkålsalat, dill og sitron emulsjon (fisk, gluten, egg)
Anbefalte viner:
Knewitz Appenheim Riesling, Germany (kr 1195)
Julien Braud Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, France (kr 775)
Key lime pai med pasjonsfrukt (egg, melk, soya, sulfitt)
Anbefalte viner (per glass):
Lorenz Auslese, France (kr 120)
Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italy (kr 125)
Pris: kr. 735,- per person
Meny 4
Skagenrøre på blini, grillet sitron, skalldyrolje og karse (skalldyr, fisk, egg, gluten, melk)
Anbefalte viner:
Château d’Estoublon Roseblood, France (kr 895)
La Falaise Blanche Rosé, France (kr 629)
Indrefilet av storfe, potetpuré, pepperrotsaus, grillet løk og konfiterte tomater (selleri, sulfitt, melk, soya)
Anbefalte viner:
Domaine Delhome Boréal Crozes-Hermitage, France (kr 1195)
Trediberri Barbera d’Alba, Italy (kr 895)
Hvit sjokolademousse med rabarbra og ristet hvit sjokolade (melk, soya)
Anbefalte viner (per glass):
Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italy (kr 125)
Ferreira LBV, Portugal (kr 140)
Pris: kr. 795,- per person
Vegansk 3 retter
Avokadotartar, salsa på grønne tomater, chilli, koriander, knuste nachos og jordbær vinaigrette
Anbefalte viner:
Jean-Maurice Perraud Les Cadoles Mâcon-Vinzelles Blanc, France (kr 795)
Spy Valley Sauvignon Blanc, New Zealand (kr 725)
Helstekt blomål, grillede grønnsaker, bakte poteter og estragon emulsjon (sennep)
Anbefalte viner:
Redtree Pinot Noir, USA (kr 745)
Trediberri Barbera d’Alba, Italy (kr 895)
Vegansk sjokoladekake
Anbefalte viner (per glass):
Cascina Baricchi Regina di Felicità Moscato Spumante, Italy (kr 125)
Ferreira LBV, Portugal (kr 140)
Pris på tre-retter: Samme pris som en tilsvarende ikke-vegansk rett.