Man-fre 08:00 - 18:00

Storsalen selskapslokale

Velkommen til Storsalen på Villa Grande – et selskapslokale med eleganse og tradisjon som står klar til å være vertskap for dine mest minneverdige øyeblikk.

Gjør inntog i et rom der tidens sjarm møter moderne bekvemmelighet, hvor original treparkett glitrer under lyset som strømmer inn gjennom vinduer på begge sider. La blikket ditt fanges av den storslagne peisen, hvor vi tenner lys for å skape en atmosfære av varme og velkomst.

140 personer på langbord i Storsalen: Dette er plassen for dine store drømmer, uansett om det er et bryllup, en konfirmasjon, en firmafest eller en businessmiddag. Med maksimal kapasitet på 140 personer, er det rom for en storslått feiring som blir nøyaktig slik du ønsker.

110 personer ved runde bord: Ønsker du en mer intim atmosfære? Velg våre runde bord for opptil 110 gjester. Ta kontakt med vår bookingavdeling for å diskutere eventuelle ekstra kostnader for denne unike opplevelsen.

Med en fast leiepris på 20.000 kroner, tilbyr Storsalen en uforlignelig ramme for ditt arrangement, uten at det koster en formue.

Menyene våre er skreddersydd for å komplementere din spesielle dag. Utforsk dem her.

Ditt drømmeselskap venter. Ta kontakt med vår bookingavdeling i dag, og la oss realisere dine visjoner i Storsalen på Villa Grande.

Send bookingforespørsel

Kapasitet
Langbord: 140
Runde bord: 100
Utendørs i telt: 600
Stående: 1000
Kinooppsett: 70
Klasserom: 50
U-bord: 100
Kontaktinfo
Huk Aveny 56
0287 Oslo
(+47) 67 10 99 70
booking@sult.no