Man-fre 08:00 - 18:00

Buffet

Sultgruppen leverer alt fra det mer tradisjonelle til nyinspirerte retter fra inn og utland. I tillegg til dette har vi har ulike buffetmenyer som du kan finne nedenfor. Ønsker du en egeninspirert meny tar du kontakt ved bestilling, – vi ønsker til en hver tid å tilpasse oss etter kundens behov. Menyene oppdaterer jevnlig.

Kald tapas

Kyllingbryst med squashspagetti

Spansk tortilla (egg, selleri)

Serranoskinke

Finocchiona salami

Quinoasalat med villreker, chili og lime  (skalldyr, sulfit)

Bulgursalat med pesto og bakte rotgrønnsaker  (hvete)

Marinerte oliven og artisjokk

Manchego  (egg. melk)

Tomatsalat med rødløk, basilikum, olivenolje og salt

Grillede grønnsaker som squash, paprika og aubergine

Potetsalat med soltørket tomat, kapers og paprika

Aioli (Egg)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

Pris: 565 ,-

Tilvalg: Dessert 165 ,-

Kjøkkensjefens store buffet

Pepperstek med chimi churri

Langtidsstekt pulled pork med BBQ (Soya, gluten, selleri)

Kylling teryaki (soya)

Quinoasalat på paprika, chili og tomat servert med Argentinske reker (skalldyr)

Sitron og dillbakt laks  (Fisk)

Rå brokkolisalat med ananas, solsikkekjerner rødløk og majones (Egg)

Gresskarsalat med ristede gresskarkjerner og granateple

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og balsamico

Gresk salat (laktose)

Grønn salat

Ristet potet med urter

Aioli (Egg)

Hummus

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

Pris: kr. 695 ,-

Tilvalg: Dessert 165 ,-

Sjømatsbuffet

Ferskvannskreps (Skalldyr)

Reker (Skalldyr)

Krabbeklør (Skalldyr)

Sjøkreps (Skalldyr)

Laks sashimi (Fisk, Soya)

Dampede blåskjell (Bløtdyr, Melk)

Dillmajones (Egg)

Saus Vierge

Safranaioli (Egg)

Godt brød (Rug, Hvete, Soya)

Sitron

Lime

Pris: 650 ,-

Tilvalg

Østers med sjalottløk Vinaigrette (Bløtdyr) st pris 50 ,-

½ Gratinert Hummer 245 ,-

Västerbotten pai (Hvete, Melk, Egg) 80 ,-

Dessert 165 ,-

Kjøkkensjefens lille buffet

Langtidstekt pulled pork med BBQ (Soya, gluten, selleri)

Kylling teryaki (soya, skalldyr, sulfit)

Quinoasalat på paprika, chili og tomat servert med Argentinske reker (skalldyr)

Sitron og dillbakt laks  (Fisk)

Gresskarsalat med ristede gresskarkjerner og granateple

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og balsamico

Grønn salat

Ristet potet med urter

Aioli (Egg)

Hummus

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

Pris: Kr. 595 ,-

Tilvalg: ytrefilet av storfe 95,-

Dessert 165,-

Rekebuffet

Reker (Skalldyr)

Sitron

Aioli (Egg)

Majones (Egg)

Godt brød (Rug, Hvete, Soya)

Pris: 525 ,-

Tilvalg

Østers med sjalottløk Vinaigrette (Bløtdyr) st pris 50 ,-

½ Gratinert Hummer 245 ,-

Västerbotten pai (Hvete, Melk, Egg) 80 ,-

Dessert 165 ,-

Norsk folkebuffet

Pastasalat med skalldyr (Hvete, egg, Skalldyr)

Røket laks med eggerøre (fFsk, Egg, Melk)

2 typer sild (Fisk, Sennep)

Spekeskinke med rømme (Melk)

Roastbiff med remulade og sylteagurk (Egg, Sennep)

Hjemmelagde karbonader med smørstekt løk (Selleri, Sennep)

Ovnsbakt laks med rømmesaus (Fisk, Melk)

Tomat og løk salat

Potetsalat (Egg, Sennep)

Frisk salat

Aioli (Egg)

Urtedressing (Egg, Melk)

Flatbrød (Hvete)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam) og smør (Melk)

Pris: 495 ,-

Tilvalg: Dessert 165 ,-

Norsk spekebuffet

Elgpølse

Fenalår

Spekeskinke

Flatbrød (Hvete)

Eggerøre (Egg, Melk)

Rømme (Melk)

Potetsalat (Egg, Sennep)

Frisk melon

Rømmegrøt (Hvete, Melk)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam) og smør (Melk)

Pris: 550 ,-

Tilvalg: Dessert 165 ,-

Lunsjmeny

Bagett med ost og skinke kr. 80 ,- (Hvete, Melk)

Kyllingsalat med karri kr. 80 ,- (egg) 

Fruktfat kr. 80 ,- pr. pers. 

Kake/bakeverk kr. 55 ,- (Hvete)

Nøtter eller annen snacks kr. 45 ,- pr. pers. (Nøtter)

Kaffe/te (gjennom hele dagen) kr. 80 ,- pr. pers.

Kaffe (én pause) kr. 45 ,- pr. pers. 

Skalldyrsrøre, sitron og rogn kr. 140 ,- (Egg, Skalldyr, Fisk)

Mozzarella, plomme tomat, pesto og salat kr. 140 ,- (Melk)

Hjemmelaget karbonade, løk, salat kr. 140 ,- // Lages på grovt og fint langpannebrød. Ved store grupper serveres dette på fat på buffet. (Hvete, Melk)

Sandwichbuffet: Alle tre typene sandwich servert på fat på buffet (beregnes to biter per pers) kr. 235,-  (Hvete, Melk, Fisk, Skalldyr, Egg)

Lunsjbuffet 1 

Sitron & dillbakt ørret
Quinoasalat
Karbonader med stekt løk
Kokt egg
Grønn salat
Ristet potet
Aioli
Brød

kr. 355 ,- (Hvete, Melk, Fisk)

Lunsjbuffet 2

Sitron & dillbakt ørret
Cæsar salat med kylling, bacon & krutonger
Quinoasalat
Karbonader med stekt løk
Kokt egg
Assortert spekemat
Grønn salat
Ristet potet
Aioli
Brød

kr. 480 ,- per person (Hvete, Melk, Fisk) kan varierer.

Møtepakker:

Dagsmøtepakke 1:

Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 470,-
Lunsjbuffet: Sitron & dillbakt ørret, quinoasalat, karbonader med stekt løk, kokt egg, grønn salat, ristet potet, aioli & brød (hvete, melk, fisk)

Dagsmøtepakke 2:

Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 kr. 595 ,-
Lunsjbuffet: Sitron & dillbakt ørret, cæsar salat med kylling, bacon & krutonger, quinoasalat, karbonader med stekt løk, kokt egg, assortert spekemat, grønn salat, ristet potet, aioli &
brød (hvete, melk, fisk)

Gryteretter (servert på buffet):

Kremet viltgryte servert med potetpuré, nyrørte tyttebær, godt brød og smør kr. 285 ,-

Provencalsk lammegryte servert med rotfrukter, godt brød og smør kr. 285 ,-

Kyllinggryte tilsmakt karri servert med ris, godt brød og smør kr. 285 ,-

Kremet fiske- og skalldyrssuppe med Sult-signatur, servert med godt brød og aioli kr. 285 ,-

Snittemeny

Røkelaks med eggerøre og dill. (Hvete, Melk, Egg, Fisk)

Håndpillede reker med majones, dill og sitron. (Hvete, Melk, Egg, Skalldyr)

Karbonade med løk, sylteagurk og tomat. (Hvete, Melk, Sulfit)

Ovnsbakt leverpostei med rødbeter og sprø løk. (Hvete, Melk)

Tomat og Mozzarella eller brie med druer.  (Hvete, Melk, Nøtter)

Priser:

5 snitter 495 ,-

3 snitter 395 ,-

Tilvalg: Dessert 145 ,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery 

10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs 15. Havre/Oats

16. Hvete/ wheat