Man-fre 08:00 - 18:00

Buffet

Sult Gruppen leverer alt fra det mer tradisjonelle, til nyinspirerte retter fra inn og utland. Vi har også buffetmenyer.

Kjøkkensjefens store grillbuffet

Helgrillet kalv entrecote med Kryddersmør på sitron, estragon og svart pepper (Melk)

Langtidsgrillet svinenakke asiatisk stil (soya)

Grillet kyllinglår med Vierge saus med kapers

Quinoasalat på paprika, chili og tomat servert med Argentinske reker (skalldyr sulfit)

Grillet fisk fra dagens fangst (Fisk)

Rå brokkolisalat med ananas, solsikkekjerner rødløk og majones (Egg)

Gresskarsalat med ristede gresskarkjerner og granateple

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og balsamico

Blomkålsalat med sesam og grillet sitron (sesam)

Coleslaw (laktose)

Grønnsalat

Salt bakte poteter

Aioli (Egg)

Sults grillsaus (Soya)

Røros Rømme med ramsløk

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

Pris: kr. 650 ,-

Sjømatsbuffet

Ferskvannskreps (Skalldyr)

Reker (Skalldyr)

Krabbeklør (Skalldyr)

Sjøkreps (Skalldyr)

Laks sashimi (Fisk, Soya)

Dampede blåskjell (Bløtdyr, Melk)

Dillmajones (Egg)

Saus Vierge

Safranaioli (Egg)

Godt brød (Rug, Hvete, Soya)

Sitron

Lime

Pris: 650 ,-

Tilvalg

Østers med sjalottløk Vinaigrette (Bløtdyr) st pris 50 ,-

½ Gratinert Hummer 195 ,-

Västerbotten pai (Hvete, Melk, Egg) 80 ,-

Grillbuffet

Langtidsgrillet svinenakke asiatisk stil (soya)

Quinoasalat på paprika, chili og tomat servert med Argentinske reker (skalldyr, sulfit)

Grillet kyllinglår med vierge saus med kapers

Grillet fisk av dagens fangst (Fisk)

Gresskarsalat med ristede gresskarkjerner og Granateple

Tomatsalat med basilikum, olivenolje, salt og balsamico

Grønn salat

Saltbakt potet

Aioli (Egg)

Sults grillsaus (Soya)

Kryddersmør med sitron, estragon og svart pepper (Melk)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

Pris: Kr. 550 ,-

Rekebuffet

Reker (Skalldyr)

Sitron

Aioli (Egg)

Majones (Egg)

Godt brød (Rug, Hvete, Soya)

Pris: 450 ,-

Tilvalg

Østers med sjalottløk Vinaigrette (Bløtdyr) st pris 50 ,-

½ Gratinert Hummer 195 ,-

Västerbotten pai (Hvete, Melk, Egg) 80 ,-

Norsk folkebuffet

Pastasalat med skalldyr (Hvete, egg, Skalldyr)

Røket laks med eggerøre (fFsk, Egg, Melk)

2 typer sild (Fisk, Sennep)

Spekeskinke med rømme (Melk)

Roastbiff med remulade og sylteagurk (Egg, Sennep)

Hjemmelagde karbonader med smørstekt løk (Selleri, Sennep)

Ovnsbakt laks med rømmesaus (Fisk, Melk)

Tomat og løk salat

Potetsalat (Egg, Sennep)

Frisk salat

Aioli (Egg)

Urtedressing (Egg, Melk)

Flatbrød (Hvete)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam) og smør (Melk)

Pris: 495 ,-

Norsk spekebuffet

Elgpølse

Fenalår

Spekeskinke

Flatbrød (Hvete)

Eggerøre (Egg, Melk)

Rømme (Melk)

Potetsalat (Egg, Sennep)

Frisk melon

Rømmegrøt (Hvete, Melk)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam) og smør (Melk)

Pris: 550 ,-

Lunsjmeny

Bagett med ost og skinke kr. 75 ,- (Hvete, Melk)

Kyllingsalat med karri kr. 75 ,- (egg) 

Fruktfat kr. 75 ,- pr. pers. 

Kake/bakeverk kr. 55 ,- (Hvete)

Nøtter eller annen snacks kr. 45 ,- pr. pers. (Nøtter)

Kaffe/te (gjennom hele dagen) kr. 75 ,- pr. pers.

Kaffe (én pause) kr. 40 ,- pr. pers. 

Skalldyrsrøre, sitron og rogn kr. 140 ,- (Egg, Skalldyr, Fisk)

Mozzarella, plomme tomat, pesto og salat kr. 140 ,- (Melk)

Hjemmelaget karbonade, løk, salat kr. 140 ,- // Lages på grovt og fint langpannebrød. Ved store grupper serveres dette på fat på buffet. (Hvete, Melk)

Sandwichbuffet: Alle tre typene sandwich servert på fat på buffet (beregnes to biter per pers) kr. 235,-  (Hvete, Melk, Fisk, Skalldyr, Egg)

Lunsjbuffet 1 

Dill og Sitron bakt ørret med rotfrukter, kyllingbryst med bulgur tilsmakt ristet paprika og parmesan, pølser med potetsalat, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød –

kr. 255 ,- (Hvete, Melk, Fisk)

Lunsjbuffet 2

Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer –

kr. 380 ,- per person (Hvete, Melk, Fisk) kan varierer!!

Møtepakker:

Dagsmøtepakke 1:

Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 1 – kr. 370,-
Lunsjbuffet: Ovnsbakt ørret, kyllingklubber, stekte krydderpølser, ovnsbakte småpoteter, frisk salat, urtedressing, aioli og godt brød. (Hvete, Melk, Fisk)

Dagsmøtepakke 2:

Kaffe/te gjennom hele dagen, fruktfat, lunsjbuffet 2 kr. 515 ,-
Lunsjbuffet: Norsk tradisjonsrik mat, med fisk, kjøtt, skalldyr, oster, godt brød, salater og annet tilbehør.
Her bruker kokken sesongens råvarer og innhold varierer. (Hvete, Melk, Fisk)

Gryteretter (servert på buffet):

Kremet viltgryte servert med potetpuré, nyrørte tyttebær, godt brød og smør kr. 285 ,-

Biff stroganoff servert med ris, rødbeter, sylteagurk, godt brød og smør kr. 265 ,-

Provencalsk lammegryte servert med rotfrukter, godt brød og smør kr. 265 ,-

Kyllinggryte tilsmakt karri servert med ris, godt brød og smør kr. 245 ,-

Kremet fiske- og skalldyrssuppe med Sult-signatur, servert med godt brød og aioli kr. 265 ,-

Snittemeny

Røkelaks med eggerøre og dill. (Hvete, Melk, Egg, Fisk)

Håndpillede reker med majones, dill og sitron.  (Hvete, Melk, Egg, Skalldyr)

Karbonade med løk, sylteagurk og tomat. (Hvete, Melk, Sulfit)

Ovnsbakt leverpostei med rødbeter og sprø løk. (Hvete, Melk)

Tomat og Mozzarella eller brie med druer.  (Hvete, Melk, Nøtter)

Priser:

5 snitter 495 ,-

3 snitter 395 ,-

Kald tapas

Kyllingbryst med squashspagetti

Spansk tortilla (egg, selleri)

Serranoskinke

Finocchiona salami

Quinoasalat med villreker, chili og lime  (skalldyr, sulfit)

Bulgursalat med pesto og bakte rotgrønnsaker  (hvete)

Marinerte oliven og artisjokk

Manchego  (egg. melk)

Tomatsalat med rødløk, basilikum, olivenolje og salt

Grillede grønnsaker som squash, paprika og aubergine

Potetsalat med soltørket tomat, kapers og paprika

Aioli (Egg)

Godt brød (Hvete, Rug, Sesam)

Pris: 525 ,-

1.Korn/Cereals 2. Skalldyr/Crustaceans  3. Egg /Eggs 4. Fisk /Fish 5. Peanøtter/Peanuts 6. Soya/Soya beans 7. Melk/Milk 8. Nøtter/Nuts  9. Selleri/Celery 

10. Sennep /Mustard 11. Sesamfrø/Sesame seeds 12. Svoveldioksider og Sulfitter/ Sulphur dioxide 13. Lupin/Lupin 14. Bløtdyr/Molluscs 15. Havre/Oats

16. Hvete/ wheat