Man-fre 08:00 - 18:00

De beste stedene for kick-off i Oslo

Når det er tid for å samle kollegene til et sosialt arrangement for å starte et nytt år eller prosjekt, er et kick-off møte perfekt. Men hvor passer det best å holde et slikt arrangement i Oslo? Her kommer våre anbefalinger.

Sporten i Holmenkollen

Sporten i Holmenkollen er et av Oslos største selskapslokaler med plass til opptil 400 gjester. Perfekt for store kick-offs med mulighet for både matservering, foredrag og teambuildingaktiviteter. Beliggenheten gir en flott ramme midt i naturen.

Roklubben på Bygdøy

For et mer eksklusivt kick-off kan Roklubben med sin maritime stil og beliggenhet ved sjøen være et førstevalg. Lokalet egner seg ypperlig til både presentasjoner og måltider for opptil 150 gjester.

S4 Rooftop i Stortingsgata

For et kick-off med stil og utsikt er takterrassen S4 Rooftop et perfekt sted. Her får man panoramautsikt over Oslo samtidig som det er god plass til både presangering og sosialisering for opptil 90 gjester.

Villa Grande på Bygdøy

Ikoniske Villa Grande på Bygdøy skaper den perfekte blenden av historisk flid og moderne funksjonalitet. Lokalet passer ypperlig for både store og mindre kick-off møter på opptil 90 gjester.

Sjøholmen Café

For et mer avslappet kick-off nær sjøen er Sjøholmen Café et ypperlig valg. Her får man en vakker ramme tett på naturen for opptil 50 gjester samtidig som det er enkel logistikk.

Jeg håper dette gir deg noen gode inspirasjoner for hvor du kan holde ditt neste kick-off! Kontakt oss hvis du behøver mer informasjon.

Swipe for å se bilder av kick-off i Oslo

Send oss en forespørsel om lokale til kick-off