Man-fre 08:00 - 18:00

Restauranter

Velkommen til Sult-gruppens restauranter!

Park 29 – en elegant opplevelse

Like bak slottet i Parkveien 29, Oslo, finner du Park 29, en restaurant i Oslo som kombinerer tidløs eleganse med moderne kulinariske mesterverk. Vår sjefskokk har satt sammen en meny som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer, og vår profesjonelle stab sikrer en uforglemmelig opplevelse. Vil du feire bursdag eller ha en privat sammenkomst? Da anbefaler vi våre chambre séparée.

Hvalstrand Bad – et strandparadis

Bli med oss på en kulinarisk reise ved vannkanten på Hvalstrand Bad. Med en fantastisk utsikt over stranden, tilbyr denne restauranten en unik kombinasjon av frisk sjøluft og deilige retter. Nyt solnedgangen med et glass av vårt fineste utvalg, og la våre spesialiteter danse på tungen din.

Pancea Rooftop Restaurant

NYHET: For en unik og trendy opplevelse anbefaler vi Pancea Rooftop Restaurant (S4 Rooftop). Med en fantastisk utsikt over Oslo, skaper Pancea [panse´a] takrestaurant en fantastisk atmosfære for både eksklusive måltider og spesielle anledninger. Moderne innredning møter tradisjonelle smaker, og gir en kulinarisk opplevelse du ikke vil gå glipp av. Her kan du bestille bord.

Sult-gruppen ønsker deg velkommen til å utforske våre ulike steder, som hver byr på noe unikt. Enten du feirer en spesiell hendelse eller bare vil nyte en eksepsjonell middag, har vi noe som passer for enhver anledning.

Ta kontakt i dag for reservasjoner, eller besøk hver restaurant for å lære mer om vår eksklusive meny og de arrangementene vi tilbyr.

Park 29

Vi ønsker velkommen til Oslos eldste trevilla, midt i sentrum, og med en nydelig hage. Her har det vært invitert til bevertninger i flere århundrer.

Hvalstrand

Vi ønsker velkommen til en kopp kaffe, iskrem, ferske bakverk, friske salater og gode middagretter i restauranten.

Pancea Rooftop Restaurant

På taket i 8. etasje i Stortingsgata 4 finner du Oslos flotteste selskapslokaler med panoramautsikt.