Man-fre 08:00 - 18:00

Brylllupslokale i Asker – Hvalstrand Bad

Hvalstrand Bad – et eventyrsted ved fjorden

Asker, Norge – Når man drømmer om det perfekte bryllup, forestiller man seg ofte en idyllisk setting som kombinerer naturlig skjønnhet med en følelse av eleganse og historie. I hjertet av Asker finner man nettopp et slikt sted: Hvalstrand Bad. Dette historiske badeanlegget, kjent for sin art deco-arkitektur og storslåtte beliggenhet ved Oslofjorden, er et ideelt sted for å feire kjærligheten.

En historisk perle ved Oslofjorden

Hvalstrand Bad har siden 1934 vært et yndet sted for sol- og badeliv, og har med årene utviklet seg til å bli et ettertraktet bryllupslokale. Med sin unike kombinasjon av historisk sjarm og moderne fasiliteter, tilbyr stedet en uforlignelig atmosfære som vil gjøre enhver bryllupsdag minneverdig.

Romantikk og eleganse

Når man trer inn i Hvalstrand Bads elegante lokaler, blir man møtt av en følelse av tidløs romantikk. Store vinduer slipper inn naturlig lys og tilbyr en betagende utsikt over fjorden, noe som skaper en perfekt ramme for bryllupsbilder. Enten det er en intim middag eller en stor fest, tilpasses lokalene etter parets ønsker.

Kulinariske opplevelser

På Hvalstrand Bad vet vi at maten er en viktig del av bryllupsopplevelsen. Vårt erfarne kjøkkenteam sørger for at hvert måltid er en fest for sansene, med retter laget av de fineste lokale råvarene. Våre tilpassede menyvalg garanterer at vi kan oppfylle alle kulinariske ønsker og behov.

Enkel planlegging, uforglemmelige minner

Vårt dedikerte arrangementsteam på Hvalstrand Bad er eksperter på å skape problemfrie og skreddersydde bryllupsopplevelser. Fra den første planleggingen til den store dagen, sørger vi for at hvert detalj er tatt hånd om, slik at brudeparet kan slappe av og nyte sin spesielle dag.

Inviter til bryllup i Asker

Hvalstrand Bad ligger kun en kort kjøretur fra Oslo, noe som gjør det til et praktisk, men allikevel idyllisk valg for deres bryllup. Med sin kombinasjon av historisk atmosfære, moderne fasiliteter, utsøkt mat og profesjonell service, står Hvalstrand Bad klart som et førsteklasses valg for bryllupsfeiringer i Asker.

  • bryllup i asker
  • bryllup i asker

Send oss en forespørsel om bryllup på Hvalstrand Bad