Man-fre 08:00 - 18:00

Fantastiske bryllupslokaler

Bryllupsdagen er en av de mest spesielle dagene i livet. Valget av det perfekte bryllupslokalet er avgjørende for å skape en minneverdig feiring. Oslo tilbyr en rekke fantastiske steder å feire kjærligheten. Blant de mest ettertraktede alternativene finner vi de unike og sjarmerende lokalene til Sult.

Sult: Mer enn bare selskapslokaler

Sult er kjent for å tilby mer enn bare lokaler. Vår lidenskap for å skape uforglemmelige opplevelser skinner gjennom i hvert eneste arrangement vi arrangerer. Med fokus på kvalitet, service og personlig tilpasning, sørger Sult for at bryllupsdagen din blir akkurat slik du har drømt om.

Unike lokaler for enhver smak

Sult har et bredt utvalg av lokaler som passer til ulike bryllupsstiler og størrelser. Enten du drømmer om et intimt bryllup med dine nærmeste eller en storslått feiring med mange gjester, har Sult det perfekte stedet for deg.

  • Hvalstrand Bad: Dette historiske badeanlegget ved sjøen i Asker tilbyr en unik og romantisk atmosfære for bryllupet ditt. Med vakker utsikt over Oslofjorden og fleksible arrangementmuligheter, er Hvalstrand Bad et populært valg for par som ønsker en bryllupsfest utenom det vanlige.
  • Sjøholmen: Denne vakre villaen i Sandvika er omgitt av frodig natur og har en fantastisk utsikt over fjorden. Med flere elegante rom og en stor hage, passer Sjøholmen perfekt for både bryllupsseremonier og festligheter.
  • Andre sjarmerende lokaler: Sult har også en rekke andre lokaler i Oslo sentrum, som passer for ulike typer bryllup. Fra historiske bygninger til moderne lokaler med industrielle detaljer, finner du garantert et sted som passer din stil og personlighet.

Skreddersydde bryllupspakker

Sult forstår at hvert bryllup er unikt, og tilbyr derfor skreddersydde bryllupspakker som kan tilpasses dine ønsker og behov. Deres erfarne team hjelper deg med alt fra planlegging og koordinering til catering og dekorasjon, slik at du kan slappe av og nyte dagen til det fulle.

En uforglemmelig bryllupsopplevelse

Med Sults unike lokaler, skreddersydde pakker og lidenskapelige team, kan du være sikker på at bryllupet ditt blir en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med Sult i dag for å starte planleggingen av ditt drømmebryllup i Oslo.