Man-fre 08:00 - 18:00

De 10 beste bryllupslokaler

Planleggingen av den store dagen er en spennende oppgave. Noe av det viktigste er å finne det perfekte lokalet som kan sette stemningen for bryllupet. Vi i Sult har gleden av å tilby noen av de mest populære og sjarmerende bryllupslokalene i Oslo og omegn. Her er våre topp 10 beste og mest populære bryllupslokaler:

  1. Sporten, Frognerseteren Beliggende på toppen av Holmenkollen, gir Sporten, Frognerseteren en fantastisk utsikt over Oslo og Oslofjorden. Dette lokalet kombinerer historisk sjarm med moderne fasiliteter, og gir en rustikk, men elegant atmosfære. Et av våre beste lokaler – perfekt for par som ønsker en spektakulær setting for sin store dag.
  2. Hvalstrand Bad Hvalstrand Bad, med sin vakre beliggenhet ved fjorden, tilbyr en idyllisk setting for et sommerbryllup. Den flotte stranden, den sjarmerende restauranten og den store terrassen gir mange muligheter for både seremonier og mottakelser utendørs. Dette er stedet for par som drømmer om et bryllup ved sjøen.
  3. Sjøholmen Café Sjøholmen Café er et unikt bryllupslokale med en kunstnerisk og bohemsk atmosfære. Beliggende ved vannet, gir det en vakker og rolig ramme for feiringen. De kreative omgivelsene og den sjarmerende interiøret gjør dette til et ideelt sted for par som ønsker noe litt utenom det vanlige.
  4. Park 29 restaurant Park 29 ligger i en av Oslos eldste trebygninger, og gir et intimt og elegant bryllupslokale med mye karakter. Den vakre hagen og den sjarmerende interiøret gjør dette stedet perfekt for både små og mellomstore bryllupsfeiringer. Her kan man kombinere historisk sjarm med moderne komfort.
  5. S4 Rooftop S4 Rooftop, kjent som Oslos tak, gir en spektakulær 360-graders utsikt over byen. Dette moderne lokalet er perfekt for par som ønsker en urban og sofistikert bryllupsfeiring. Med sine store vinduer og takterrasse er dette stedet som garantert vil imponere gjestene.
  6. Tunet, Frogner hovedgård Tunet, beliggende på Frogner hovedgård, tilbyr en historisk og sjarmerende atmosfære for bryllupsfeiringen. De vakre omgivelsene og den idylliske hagen gjør dette til et perfekt sted for en romantisk utendørs seremoni og mottakelse.
  7. Havesalen, Frogner hovedgård Havesalen på Frogner hovedgård er et elegant og sofistikert lokale som passer perfekt for kunstelskende par. Med sin vakre arkitektur og stilfulle interiør, gir dette stedet en unik og kulturell ramme for bryllupsfeiringen.
  8. Villa Grande Villa Grande, med sin fantastiske beliggenhet og vakre hage, gir en uforglemmelig setting for bryllupet. Dette lokalet kombinerer naturskjønnhet med historisk sjarm, og tilbyr både innendørs og utendørs alternativer for feiringen.
  9. Roklubben Roklubben ved Oslofjorden gir en idyllisk og rolig ramme for bryllupsfeiringen. Dette lokalet er perfekt for par som ønsker en intim og avslappet atmosfære med nærhet til vannet. De vakre omgivelsene gir også flotte muligheter for bryllupsbilder.
  10. Herregårdskroen Herregårdskroen, med sin klassiske og elegante stil, er et ideelt sted for et tradisjonelt bryllup. Her ligger Larsstua som er perfekt til et intimt bryllup. Lokalet skaper en majestetisk atmosfære som passer perfekt for en storslått feiring.

Uansett hvilket lokale du velger, kan vi i Sult garantere at din bryllupsdag vil bli et minne for livet. Våre dedikerte team er her for å hjelpe deg med å skape den perfekte rammen for din spesielle dag. Kontakt oss i dag for en omvisning eller for å diskutere dine ønsker og behov!