Man-fre 08:00 - 18:00

En smak av eleganse: Afternoon Tea kommer til Sjøholmen Cafe

Sult, kjent for å skape unike opplevelser gjennom våre eksklusive steder og tjenester, presenterer med glede en nyhet fra vår perle, Sjøholmen Cafe. Fra 18. januar 2024, inviterer vi deg til å oppleve sjarmen og raffinementet av Afternoon Tea, hver torsdag fra kl. 12 til 15, i en begrenset periode på tre uker.

Historien om Afternoon Tea

Afternoon Tea er ikke bare et måltid, det er en viktig del av britisk kulturhistorie. Tradisjonen ble startet på 1800-tallet av Anna, den syvende hertuginne av Bedford, som fant et sjarmerende middel mot ettermiddagens hunger ved å servere te og lett snacks. Det som startet som en privat affære, ble raskt en sosial begivenhet og et symbol på eleganse.

En eksklusiv opplevelse ved Sjøholmen Cafe

Sjøholmen Cafe, en av Sults selskapslokaler, er stolt over å bringe denne tradisjonen til Blommenholm i Sandvika. Vår Afternoon Tea vil bestå av et nøye utvalgt sortiment av håndlagde smørbrød, nybakte scones med krem og syltetøy, samt et assortert utvalg av delikate kaker. Alt dette ledsages av en eksklusiv samling av teer, håndplukket for anledningen.

Denne unike opplevelsen er perfekt for de som søker et avbrekk fra hverdagen, ønsker å feire en spesiell anledning, eller bare vil nyte en avslappet ettermiddag med venner og familie.

Reserver

Med begrenset kapasitet og (forhåpentligvis) stor interesse, anbefaler vi at du reserverer din plass på forhånd for å sikre deg denne unike opplevelsen. For reservasjoner, vennligst gå til bestillingsskjemaet eller kontakt Sjøholmen Cafe direkte.

Vi hos Sult er forpliktet til å tilby unike og minneverdige opplevelser. Bli med oss på Sjøholmen Cafe for en ettermiddag fylt med historie, kultur og uovertruffen smak.

Vi ser frem til å dele denne spesielle tradisjonen med deg.

Send oss en uforpliktende forespørsel