Man-fre 08:00 - 18:00

Feir forlovelsen med stil

Forlovelsen er et av livets mest spesielle øyeblikk. Det fortjener å bli feiret på den beste måten mulig. Hos Sult har vi flere fantastiske lokaler som er perfekte for en uforglemmelig forlovelsesfest. Enten du drømmer om en intim middag eller en stor fest med utsikt over fjorden, har vi det perfekte stedet for deg.

Park 29 – intimitet og eleganse

For de som ønsker en elegant og intim feiring, tilbyr Park 29 restaurant den perfekte settingen. Her kan dere bestille chambre séparée, et privat rom som gir en eksklusiv opplevelse for dere og deres gjester. Nyt en kulinarisk opplevelse med utsøkt mat og vin, i en atmosfære som oser av historie og sjarm.

Hvalstrand Bad – fest ved fjorden

For en uforglemmelig feiring ved vannet, er Hvalstrand Bad stedet å være. Dette ikoniske stedet tilbyr en fantastisk utsikt over Oslofjorden, og gir en perfekt ramme for en forlovelsesfest. Enten dere ønsker en avslappet grillfest eller en mer formell middag, kan Hvalstrand Bad tilpasses deres behov og ønsker. Dans under stjernene og skap minner som vil vare livet ut.

Sjøholmen Café – nærhet til vannet

Sjøholmen Café kombinerer en avslappet atmosfære med en vakker beliggenhet ved vannet. Dette stedet er ideelt for en mer uformell forlovelsesfest hvor gjestene kan nyte god mat og drikke mens de nyter den fantastiske utsikten over fjorden. Sjøholmen tilbyr en unik blanding av kunst, kultur og kulinariske opplevelser, noe som vil gjøre deres forlovelsesfest helt spesiell.

Skreddersydde opplevelser

Uansett hvilket av våre lokaler du velger, står vårt erfarne team klar til å hjelpe deg med å skreddersy din forlovelsesfest slik at den blir akkurat slik du ønsker. Fra menyvalg til dekorasjoner, sørger vi for at alle detaljer er på plass slik at du kan slappe av og nyte dagen.

Er du klar for å planlegge din drømmeforlovelsesfest? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre dagen perfekt. Hos Sult er din feiring vår lidenskap.