Man-fre 08:00 - 18:00

Forlovet på nyttårsaften?

Feir kjærligheten hos Sult

Når klokkene ringer inn det nye året, bringer de med seg ikke bare forsetter, men også løfter om evig kjærlighet. Nyttårsaften er en magisk tid for mange par som forlover seg denne dagen. Hos Sult feirer vi denne kjærligheten med våre enestående bryllupslokaler.

Nye begynnelser

Mange velger å forlove seg på nyttårsaften. Therese Johaug ble forlovet på nyttårsaften, og giftet seg på nyttårsaften 2023.

Nyttårsaften er et symbol på nye begynnelser og nye beslutninger. For mange betyr det å ta steget videre i forholdet ved å forlove seg. Et nytt år, en ny start, og et løfte om å tilbringe resten av livet sammen. Hos Sult forstår vi betydningen av disse øyeblikkene, og vi er her for å gjøre din store dag minneverdig.

Våre lokaler, plassert i hjertet av Oslo, tilbyr en blendende kombinasjon av eleganse og komfort, ideelt for både intime og storslåtte bryllupsfeiringer. Vår erfaring i å arrangere bryllup sikrer at hver detalj blir tatt hånd om, fra overdådig catering til stemningsfull belysning, slik at dere kan fokusere på å feire kjærligheten.

Forlovelse på nyttårsaften

En forlovelse på nyttårsaften er noe helt spesielt. Det er en tid hvor kjærligheten virkelig føles evig, og løfter gitt under fyrverkeriets glans forblir uforglemmelige. Sults lokaler fanger denne magien, og vårt team jobber utrettelig for å skape en atmosfære som reflekterer deres kjærlighetshistorie.

Tenk deg å utveksle løfter mens byen rundt dere feirer starten på et nytt år. Deretter, en feiring med venner og familie i et vakkert dekorert rom som utstråler varme og velkommen. Vår sofistikerte innredning komplementerer enhver stil, enten dere drømmer om en tradisjonell feiring eller en moderne fest.

Minneverdig

Sult er ikke bare et sted for bryllup; det er et sted hvor minner skapes. Vår dedikerte stab vil sørge for at hver del av dagen deres blir håndtert med største omsorg, slik at dere kan lene dere tilbake og nyte hvert øyeblikk av deres spesielle dag.

Når dere planlegger deres bryllup, husk at Sult tilbyr mer enn bare et sted – vi tilbyr en opplevelse. Kontakt oss i dag for å begynne reisen mot deres drømmebryllup. Send oss en oversikt over hvor mange gjester du beregner, hvilket budsjett du har, så hjelper vi deg på vei mot drømmebryllupet.

Send oss en uforpliktende forespørsel om bryllupslokale