Man-fre 08:00 - 18:00

Hva brudepar angrer mest etter bryllupet

Bryllupsdagen er en av de mest minnerike dagene i livet, men det er også en dag som kan komme med noen overraskelser og ting man kanskje skulle ønske man hadde gjort annerledes. Vi har samlet de vanligste tingene brudepar angrer på, slik at du kan planlegge bedre. Og husk, det riktige lokalet kan gjøre en stor forskjell i hele opplevelsen. Her på Sult selskapslokaler tar vi hånd om mange av detaljene for deg. Vi har storslagne bryllupslokaler i Oslo.

1: Viktigheten av fotografering

Fotografier er langvarige minner fra den store dagen, så det er viktig å investere i god fotografering. Mange par angrer på at de ikke betalte ekstra for bilder uten vannmerke. Vannmerker kan distrahere fra bildets innhold og redusere dets estetiske appell. Husk også å gi fotografen en detaljert liste over bilder du ønsker å ha, fra gruppebilder med familien til spesielle øyeblikk som første dans eller kakekuttingen.

2: Tenk på overnattingen etter bryllupet

Etter en lang og emosjonell dag er det viktig å ha et komfortabelt sted å hvile. Flere brudepar angrer på at de ikke booket et komfortabelt hotellrom for bryllupsnatten. Noen 4- eller 5-stjerners hoteller tilbyr spesielle bryllupspakker som kan inkludere champagne, frukt eller til og med en sen utsjekking. Sult selskapslokaler kan anbefale luksuriøse, men rimelige hoteller i nærheten.

3: Gi fotografen en fotoliste

I all hastverk og nervøsitet er det lett å glemme små, men viktige detaljer. Å gi fotografen en fotoliste i forkant kan sikre at ingen viktige øyeblikk eller personer blir utelatt. Diskuter også kameravinkler, poseringer og steder med fotografen for å sikre at bildene blir akkurat som du ønsker.

4: Ikke glem brudgommen / bruden!

Selv om mye av fokuset ofte er på bruden, er det viktig å huske at dagen også handler om brudgommen / bruden. Noen bruder /brudgommer angrer på at de ikke inkluderte sin bedre halvdel i planleggingen eller overrasket ham med noe spesielt på dagen. Det kan være noe så enkelt som et personlig notat, en liten gave, eller til og med en spesiell sang dedikert til ham / henne under festen.

5: Åpen bar eller ikke?

Dette er et spørsmål som ofte skaper hodebry. Selv om mange gjester forventer en åpen bar, kan kostnadene raskt skyte i været. Noen par løser dette ved å tilby et begrenset utvalg av drikkevarer, som vin, øl og en signaturdrink. Dette er en utmerket måte å ha en åpen bar på, uten å tømme lommeboken.

Å planlegge et bryllup er en stor oppgave, og det er nesten uunngåelig at man vil se tilbake og ønske at noen ting var gjort annerledes. Men ved å ta hensyn til disse vanlige angrepunktene, kan du gjøre din store dag så nær perfekt som mulig. Og husk, Sult selskapslokaler er her for å hjelpe deg med å realisere drømmebryllupet ditt.

Send oss en forespørsel om bryllupslokale