Man-fre 08:00 - 18:00

Hvordan arrangere det beste kickoff-eventet i Oslo?

Når bedriften din er klar til å sparke i gang et nytt kvartal, et nytt prosjekt eller bare feire tidligere suksesser, er et kickoff-event det perfekte valget. Oslo, med sin unike blanding av historisk sjarm og moderne stil, tilbyr en mengde muligheter for slike begivenheter. Her er noen steg for å sikre at ditt kickoff i Oslo blir uforglemmelig.

1. Velg riktig lokasjon:

Oslo er fylt med utallige selskapslokaler, men for et minneverdig kick-off-event bør du se etter et sted som både reflekterer bedriftens kultur og gir et friskt pust. Sult, med sine stilfulle og moderne lokaler, kan gi det lille ekstra som hever eventet ditt til neste nivå.

2. Tema:

Velg et tema som motiverer og engasjerer teamet ditt. Dette kan være alt fra en retro aften, en elegant cocktailkveld eller kanskje et vikingtema for å hylle Norges historie.

3. Underholdning:

Hva med en lokal artist for live musikk? Eller kanskje en kjent foredragsholder som kan inspirere teamet? Vurder også teambyggingsaktiviteter som quiz eller interaktive spill.

4. Mat og drikke:

Det er ingen hemmelighet at god mat og drikke kan gjøre et godt arrangement til et flott arrangement. Forsikre deg om at menyen reflekterer sesongens beste ingredienser. Tenk også på å tilby lokale spesialiteter, som for eksempel norsk laks eller koldtbord.

5. Tekniske detaljer:

Husk å sjekke lyd- og bildeutstyr. Om du skal ha presentasjoner eller taler, er det essensielt at alle kan høre og se tydelig.

6. Personalisering:

Legg til personlige detaljer som kan gjøre eventet spesielt for ditt team. Dette kan være noe så enkelt som personaliserte velkomstgaver, eller kanskje en spesiell cocktail laget kun for denne kvelden.

7. Markedsføring:

Ikke glem å promotere kick-off-eventet internt. Lag en spennende invitasjon, bruk interne kommunikasjonskanaler og vurder til og med en liten teaser-kampanje for å bygge forventning.

8. Tilbakemelding:

Etter eventet, hent tilbakemelding fra teamet. Dette vil hjelpe deg å forstå hva som fungerte og hva som kan forbedres til neste gang.

Å organisere et kick-off-event i Oslo kan virke som en stor oppgave, men med riktig planlegging og oppmerksomhet på detaljer, kan du garantert skape en minneverdig opplevelse for alle. Og med Sult som din partner for selskapslokaler, er du allerede på god vei!

Send oss en forespørsel