Man-fre 08:00 - 18:00

Hvordan velge riktig blomster og dekorasjon til bryllupet

Blomster og dekorasjoner spiller en stor rolle i å skape den perfekte atmosfæren for bryllupet ditt. De kan bidra til å sette tonen for dagen og legge til personlige detaljer som gjenspeiler din personlige stil og bryllupsvisjon. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å velge riktig blomster og dekorasjoner for bryllupet ditt.

 1. Velg et fargetema
  Fargetemaet ditt vil være en viktig faktor når du velger blomster og dekorasjoner til bryllupet ditt. Velg farger som passer til din personlige stil og bryllupsvisjon. Populære fargetemaer inkluderer pastellfarger for en romantisk og myk atmosfære, jordfarger for en rustikk og naturlig atmosfære, eller skarpe farger for en moderne og livlig atmosfære.
 2. Velg blomster som passer til sesongen
  Å velge blomster som passer til sesongen vil ikke bare gi deg tilgang til de beste blomstene tilgjengelig, men det vil også hjelpe deg med å spare penger på blomster som er lettere å få tak i. Hvis du har et spesielt blomsterønske, bør du kontakte en blomsterhandler for å sjekke tilgjengelighet og pris.
 3. Vurder plasseringen av blomster og dekorasjoner
  Når du velger blomster og dekorasjoner, bør du ta hensyn til plasseringen av dem. Hvis du vil ha en storslagen inngang, kan du velge store blomsterarrangementer eller bue i inngangen. Hvis du vil ha en intim atmosfære, kan du velge mindre blomsterarrangementer og lys for å skape en myk belysning.
 4. Tenk på blomster og dekorasjoner for seremoni og mottakelse
  Når du velger blomster og dekorasjoner, bør du vurdere både seremoni- og mottakelsesområdet. Blomster og dekorasjoner kan brukes til å markere seremonirommet og skape et senter for oppmerksomhet, samt skape dekorative elementer for mottakelsesområdet.
 5. Vurder blomster og dekorasjoner for bryllupskaken
  Bryllupskaken er ofte et sentralt element på bryllupsfeiringen, og blomster og dekorasjoner kan bidra til å gjøre kaken enda mer spesiell. Du kan velge blomster og dekorasjoner som passer til bryllupstemaet ditt, eller som matcher fargetemaet ditt.
 6. Kontakt en profesjonell blomsterhandler
  En profesjonell blomsterhandler kan hjelpe deg med å velge riktig blomster og dekorasjoner til bryllupet ditt. De vil kunne gi deg råd om hva som fungerer best for din personlige stil og budsjett, og vil kunne hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren for bryllupet ditt.

Å velge riktig blomster og dekorasjoner til bryllupet ditt kan være en utfordring, men ved å bruke disse tipsene kan du finne den perfekte kombinasjonen som passer til din personlige stil og bryllupsvisjon. Husk å planlegge tidlig og være klar over tidsfrister for å sikre at du får det du ønsker deg.