Man-fre 08:00 - 18:00

Minnesamvær i vakre omgivelser

I livets stille stunder, når vi må ta farvel med en vi er glad i, søker vi et sted som speiler den høytideligheten og kjærligheten som føles i et minnesamvær. Hos Sult finner dere vakre og fredelige selskapslokaler i Oslo som tilbyr en verdig ramme rundt dagen for å hedre og minnes et kjært liv.

Et sted for ettertanke 

Sults selskapslokaler er designet for å gi en følelse av varme og nærhet i en vanskelig tid. Våre lokaler, fra den idylliske Villa Grande på Bygdøy til historiske Herregårdskroen i hjertet av Frognerparken, tilbyr en atmosfære av ro og verdighet. Her kan man samles i et personlig og intimt miljø, omringet av vakker natur og arkitektur, som gir rom for ettertanke og minner.

Skreddersydd minnesamvær

Vi i Sult-gruppen forstår at hvert liv er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for hvert enkelt minnesamvær. Vårt dedikerte team jobber tett med dere for å sørge for at alle ønsker og behov blir ivaretatt, slik at minnesamværet reflekterer personen dere ønsker å hedre.

Kulinariske ønsker

Våre kokker tilbyr et utvalg av menyer som kan tilpasses etter smak og preferanse, enten det er ønske om en tradisjonell buffet, fingermat, eller en mer tilpasset meny som reflekterer den avdødes favorittretter. Maten tilberedes med stor omsorg og serveres diskret og respektfullt.

Rolige lokaler

Alle våre lokaler er lett tilgjengelige og tilrettelegger for gjester i alle aldre. Rommene kan dekoreres og tilpasses etter ønske, med mulighet for å sette opp bilder og minner som betyr noe spesielt for venner og familie. Vi ønsker å gi dere et privat og uforstyrret sted, der dere kan dele minner og støtte hverandre.

Planlegg minnesamværet

Vi anbefaler å ta kontakt og booke lokale i god tid, slik at dere kan planlegge dagen uten stress. Ved å velge Sults selskapslokaler, sikrer dere et varmt og verdig sted for å minnes og ære et kjært liv. Ta kontakt med oss på booking@sult.no eller ring (+47) 67 10 99 70 for en samtale om deres behov.

Minnesamvær er en viktig del av sorgprosessen, og vi i Sult er her for å gjøre denne dagen så vakker og minneverdig som mulig. Vi står klare til å hjelpe dere med å planlegge en verdig og respektfull avskjed som står i tråd med den avdødes og familiens ønsker.

Send forespørsel om våre lokaler for minnesamvær