Man-fre 08:00 - 18:00

Navnefest, velkomstfest eller dåp?

Når et nytt familiemedlem ankommer, er det en stor begivenhet som fortjener en spesiell feiring. Hos Sult forstår vi viktigheten av denne milepælen og tilbyr perfekte rammer for å markere anledningen. Enten du foretrekker en tradisjonell dåp, en humanistisk navnefest, eller en uformell velkomstfest, har våre selskapslokaler i Oslo den ideelle atmosfæren for å samle venner og familie for å feire livets små mirakler.

Dåp i tradisjonens tegn

For de som ønsker å feire i tradisjonelle former, tilbyr våre selskapslokaler en elegant og stemningsfull bakgrunn for dåpen. Våre lokaler, som Park 29 restaurant, kan tilpasses for å skape en høytidelig atmosfære som passer for seremonien, enten den holdes privat eller med en geistlig til stede. Med utsøkt catering tilpasset dine ønsker, sørger vi for at dagen blir minneverdig for både store og små.

Navnefest med moderne vri

For familier som foretrekker en sekulær feiring for å ønske sitt nye medlem velkommen, tilbyr en navnefest et flott alternativ. Våre unike lokaler som Sjøholmen Cafe gir en moderne og avslappet ramme for denne spesielle anledningen. Med muligheter for skreddersydde menyer og dekorasjoner, kan vi hjelpe til med å reflektere familiens verdier og den individuelle betydningen av dagen.

Velkomstfest for den uformelle samlingen

Ikke alle ønsker en tradisjonell feiring. For de som ser etter en mer uformell måte å feire den nye tilkomsten på, tilbyr våre selskapslokaler en perfekt setting for en velkomstfest. Dette er en ypperlig anledning til å samle venner og familie for en hyggelig sammenkomst, med en mer avslappet og leken tone. Våre lokaler kan tilpasses for å inkludere lekeområder for barn, og våre kokker kan tilby alt fra enkle snacks til fullverdige buffeter.

Hvorfor velge Sults selskapslokaler?

Uansett type feiring, er våre selskapslokaler designet for å skape varige minner. Vi tilbyr:

  • Fleksible lokaler: Fra intime samlinger til store feiringer, har vi lokaler som passer alle behov.
  • Skreddersydd catering: Vårt kulinariske team skaper menyen etter dine ønsker, fra tradisjonelle retter til moderne fusion.
  • Dekorasjon og atmosfære: Vi hjelper til med å skape den perfekte atmosfæren, tilpasset din feiring.
  • Sentral beliggenhet: Med flere selskapslokaler i Oslo, er det enkelt for gjestene å komme til feiringen.
  • Livets begivenheter fortjener den fineste rammen, og hos Sult er vi dedikerte til å gjøre ditt arrangement til noe helt spesielt. Kontakt oss i dag for å planlegge feiringen av ditt nye familiemedlem, og la oss skape magiske øyeblikk sammen.

Send oss en forespørsel om lokale til dåp, navnefest eller velkomstfest.