fbpx

ROKLUBBEN SELSKAPSLOKALE

Roklubben selskapslokale ligger ved sjøen, nær museer, helt nederst i Huk Aveny på Bygdøy.

Lokalet består av en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt maritim peisestue, bar og garderobe.

Lokalet kan leies til bryllup, minnestund, konfirmasjoner og jubileumsfest, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer.

 

Kom gjerne på en befaring!

Du får nå 20% avslag på hele arrangementet på Roklubben!

Gjelder kveldsarrangement i følgende måneder: februar, mars, april. 

 

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

BOOK ROBKLUBBEN HER

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

HVOR MANGE ER DERE

KAPASITET

Langbord

220

Runde bord

135

Stående

400

Kinooppsett

200

Klasserom

120

U-Bord

100

VIDEO AV ROKLUBBEN

SELSKAP
SKAL DU ARRANGERE
SELSKAP

Roklubben selskapslokale har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører.

BRYLLUP
SKAL DU ARRANGERE
BRYLLUP

Vi arrangerer mange bryllup på Roklubben hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

KURS & KONFERANSE
SKAL DU ARRANGERE
KURS & KONFERANSE

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører på det meste. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur ut før dere kommer tilbake til oss igjen for middag.

JULEBORD
SKAL DU ARRANGERE
JULEBORD

Roklubben Selskapslokaler er velegnet til julebord både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

SOMMERFEST
SKAL DU ARRANGERE
SOMMERFEST

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske Festsalen og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten på Bygdøy.

MARKERINGER
SKAL DU ARRANGERE
MARKERINGER

Vi har bred erfaring med de fleste typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Det meste er mulig på Roklubben.

Ønsker du å booke arrangement på Roklubben? 

Selskapslokale og konferanselokale i Oslo

LES MER OM VÅR

HISTORIE

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

Klubbhuset på Bygdøy

Dagens klubbhus sto ferdig bygget i 1923. Huset ligger like ved bryggen til Bygdøy-fergene, hvor det er forbindelse til Rådhusplassen om sommeren.Underetasjen inneholder båthall, verksted, treningsrom med robasseng og garderober.

I første etasje finner vi peisestue med klubbens tallrike trofeer, kjøkken, styrekontor og klubbens stolthet: den store festsalen på over 120 kvadratmeter med de kjente veggdekorasjoner av Ole Lind Schistad.